Snelle levering, uitstekende site!

Heb zijspiegels voor de kymco besteld, ik kreeg al gelijk een mailtje dat ze het klaar hadden staan! Hadden ze iog op voorraad . Volgende ochtend om 10u bezorgd! Snelle levering, goeie prijs.

De spullen die ik besteld heb waren snel geleverd.

Geleverd wat besteld is

Gekregen wat ik besteld heb , Snel.

Ik ben zelf net begonnen met sleutelen aan scooters en vele mensen hebben mij k partscaan geboden. Snelle service en goede kwaliteit

de spullen zijn goed alleen de aflevering duurt wat lang

Buitengewoon perfect

Heb hier onderdelen besteld dat ik snel nodig had en idd zeer snel gekregen! Onderdelen zeer goed verpakt En wat je besteld is ook wat je krijgt geen nep foto's zo als bij sommige... Perfect zal hier zeker nog veel meer bestellen Mvg

grote keuze aan parts makkelijk besteld snelle levering

ik vind de website zeer makeijk werken en groot assortiment aan keuze . zeer snelle levering . goese prijs kwaliteits verhouding vind persoonlijk de beste scooterwebwinkel van nl

heel goed

ben tevreden dank u

Vlotte levering en goede qualiteit

Top top top! Dikke 10 voor k-parts

Snelle levering! Goedkope kwaliteit onderdelen! Correcte service! Steeds bij vraag of uitleg meteen een antwoord! Er zijn veel zaken die nog iets kunnen leren van k- parts! Doe zo verder mannen! Echte AANRADER!

Wat een service!!

Nog nooit meegemaakt, hoe snel de verzending verloopt. Lijkt of ze die persoonlijk komen brengen. Top Zelf 2 x besteld achter elkaar. En het zelfde resultaat. Perfect gewoon .

Super en snelle levering

Tijdens het onderhouden van mijn motor miste ik een stuk gereedschap, deze snel besteld via K-Parts en kwam de volgende dag al binnen waardoor ik verder kon gaan met het onderhoud. Top Service!

Top bv,oplossing gericht:)

Bestelde artikel was niet op voorraad en toch de volgende dag geleverd,

Zeer snelle levering, goede kwaliteit en kwantiteit. Perfecte service. In een woord, Super

Snel en concurrerende prijzen

Ga zo door!

Helemaal goed

Alles is heel makkelijk te vinden op de site en als ik niet zeker weet wat ik precies moet hebben staat er genoeg informatie bij dat het mij wel lukt om het te vinden

Snelle service .

perfecte service!

savonds besteld en in gedachten van dat duurt wel een paar dagen. dus niet ,volgende dag al binnen dus was helemaal happy!

Klasse

Goede en snelle levering, houden de levering goed In de gaten echt een aanrader

Amazing

Ongelofelijk hoe snel je onderdeel in huis is. Binnen 1 dag heb je je spullen binnen.

Wel snell in levering goed kwaliteit fantastisch prijzen

Producten zoals beschreven en zoals op de foto. Snelle levering

De producten zijn zoals omschreven en zoals ze op de foto's staan. Snelle levering

Doen wat er beloofd wordt

Snelle en correcte bezorging van de bestelde artikelen.

Super spiegeltje

Spiegel is goed van formaat, stevig en helder

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk