Top zaak

Heb dus een bestelling geplaatst 1 ding was verkeerd besteld Afhandeling ging heel vlot Zal in de toekomst weer hier bestellen Toppie

Snel, efficient en goedkoop

2 artikels op een zondag besteld, op dezelde dag verstuurd en de dag Erna ontvangen.

Snel en goed geleverd

Zoals altijd snel en goed geleverd

super

altijd zeer goede service bedankt

Zeer te spreken over mijn aankoop

Helemaal top

Besteld wat ik nodig had helemaal top

Helemaal toppie!!

Eenvoudig te bestellen en supersnelle levering,helemaal toppie dus!

Gezocht op type en toch scheelde het 5mm

Maar geen probleem zo groot voor beukenoot ff gefixed

Top kwaliteit

Super snel geleverd top service zeker een aan rader

top du top

bonjour premiere fois que je commande je recomande ses le top du top la rapiditee et au rendez vous je vais encore commander je suis plus que satisfait du site et la rapidite et super bien emballer

Goede ervaring,netjes geleverd.

10/10 top levering

Blijft me verbazen hoe snel K-Parts levert en heb nooit problemen gehad met de geleverde producten. Verder kloppen de beschikbaarheden van de voorraden van producten voor wat ik heb gemerkt altijd. Al in al een uitstekende webshop voor brommeronderdelen en dergelijke producten.

Sneller dan snel !

Vele webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen, de verzending bij K-parts is supersnel. Bestelling helemaal compleet en de volgende dag in huis...beter wordt het niet !!

Pas goed

Keurig op tijd bezorgt en op de hoogte gehouden

Mijn ervaring is heel goed . Netjes op tijd bezorgd .

top

super service

Slecht

Na 1dag was ie meteen stuk

De enige die zo snel verzend en ook vooraf vermeld of iets op voorraad is.

Zaterdag besteld en maandag werd het thuis afgeleverd. Snelle levering en service

Post is not bringing what supposed to

Regular problems with post being stolen. Regular problems with scooter service being scooter sabotage cause need to buy parts and servicee whole engine under bridge. This is lack of civilisation per se. Consequences are aproaching with caterpillar clank. Z

Ik had een accu besteld voor mijn Sym Mio ,kreeg een ander nummer ,toegestuurd ik die ik had besteld ,stond niet vermeld ,dat deze hetzelfde type was ,dus verwarrend als je er geen verstand van hebt ,briefje erbij was mischien een optie.geweest maar verder hele goede en snelle service /bezorging,Dank u

Besteld en 2 dagen later pakje ontvangen, zoals omschreven. Correcte communicatie

Gewoon top

Duidelijk product omschrijving Snelle levering.

Super geregeld!

Goede kwaliteit spullen. Snel geregeld en bezorgd!

Gewoon top

Heelmaal netjes geleverd goede kwaliteit

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk