Prima service, en snel geleverd!

très bon produit

très bon produit

goede prijs maar verzending duurt iets te lang 5 dagen

ik koos K parts omdat de batterij goedkoper was maar na een week heb ik nog niks ontvangen. ze sturen hoe bevalt de aankoop maar niks ontvangen met gevolg dat ik ook niet kan rijden met mijn motor

Snel, eenvoudig en goed

Supersnelle verzending, eenvoudig bestellen en goede verpakking

Snelle levering, onderdeel goed

Volgende dag binnen

Snel en goed

Bestelde spullen volgende dag in huis. Ziet er allemaal netjes uit.

Kan ik twee kanten mee op

Jammer dat er niet even meegedacht wordt , kwam er achter dat ik wat vergat te bestellen, dus binnen 5 min opnieuw besteld met het verzoek er 1 order van te maken, maar daar werd niets mee gedaan .dus 2 x de verzendkosten wat niet nodig had geweest.

Bestellen was eenvoudig en snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding ook top.

Veel keuze uit producten en snel geleverd

Niemand doet het sneller dan K-parts!

Vrijdagnamiddag om 17.35u bestelling geplaatst, diezelfde avond nog een mail-bevestiging van bestelling gereed en klaar voor verzending,en zaterdag, ja zélfs op een ZATERDAG pakketje ontvangen omstreeks 11.45u….. ik denk dat weinigen beter doen! Puik werk daar bij K-parts!

Veiligheid

Heb ze onder mijn zip 2takt gemonteerd en en ze remde beeter dan de standaard remschoenen. Ik heb ze bewust gekocht voor betere remweg en een snelle levering

snel geleverd en topkwaliteit

Super snel geleverd voor een scherpe prijs, montage in 10 minuten en weer volop rijplezier.

Lichten deden niet wat ze moesten doen

Audi achter lichten deden niet wat ze moesten doen 2 setjes besteld 1 setje perfect die van mijn dochter .. van mij voor lichten perfect. achter niet werkend volgens de norm.. terug gestuurd maar monteur was overtuigt dat ze het wel deden lag aan mij scooter ( nieuw) wou niks horen van garantie en of nieuw setje opsturen wat ik wel wou betalen heeft teruggestuurd zonder de stekker meegeleverd zeer slecht service ik was beetje emotioneel en hij heeft toen opgehangen dus hoop voir iedereen die dat besteld dat goed weekend is want van coulance of garantie dan zijn ze niet thuis en kappen gesprek af

Doen wat ze beloven.

Had een MT helm besteld en nog wat onderdelen voor mijn honda mt5 deze werden netjes de volgende dag geleverd. Alles netjes verpakt zodat niks kon beschadigen.

Snel en goed

Lampje snel geleverd

Snelle en goed geinformeerde levering.

Heb mijn bestelling snel en zonder veel moeite kunnen laten thuisbezorgen. Alles netjes ingepakt en conform de afspraak geregeld.

Niets te klagen

Alles top verlopen! Snel binnen en netjes zoals het moet aangekomen

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Er was een duidelijke omschrijving van het product waardoor in online een helm kon kopen die perfect past en die volledig voldoet aan mijn verwachtingen. Bovendien werd het product al een dag later geleverd!

altijd een snelle levering

ik vind k-parts de beste online site van onderdelen van scooters waarbij ik onderdelen heb besteld

Top service en snelle levering

Gewoon top

Altijd blij met me aankopen gr robert

Snelle levering En product is als omschreven

Slecht

Slecht zit nog steeds te wachten op me onderdelen!

Snelle top levering!!!

Alles is perfect gelopen, prijzen goed en zeer zeer snelle levering! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk