Altijd netjes

Altijd goeie service nog nooit een onderdeel gemist bij een bestelling. Blijf lekker zo door gaan K-Parts the best

snel, goed verpakt

perfect

Snel en accuraat

Mijn bestelling werd zeer snel afgehandeld en het pnderdeel was de voglende dag reeds in huis! Helaas heb ik het verkeerde onderdeel besteld, dus hopelijk kan ik het terugsturen.

Super snelle levering

om 22.20 besteld en inderdaad volgende dag in huis. Goede prijs, zeker concurrent met andere aanbieders. Niet goedkoper kunnen vinden. Helemaal tevreden.

Ze maken waar wat ze beloven

Accu was binnen 24 uur thuisbezorgd, zo als beloofd

Snel geleverd, top

Snel geleverd, erg blij mee

Gewoon geweldig

Ik belde om wat spullen te bestellen omdat ik niet wist wat ik precies nodig moest ik een app sturen ik stuurde mijn scooter gegevens. Dag later kreeg ik allemaal. Links wat ik nodig had... Dit is toch geweldig M2traiding mag hier ene voorbeeld van gaan nemen ipv duscussie voeren met klanten ipv helpen. Kparts geweldig ik ben zeer en zeer tevreden ga zo door

Prima product en snelle levering

Ik heb een nieuwe accu voor mn scooter gekocht. Werkt prima en werd snel geleverd. Ik ben tevreden !

Uitstekend en snel.

Het online bestellen ging snel en de volgende dag kon ik mijn onderdelen direct vervangen. Zo heb ik niet zonder vervoer hoeven zitten.

Selle

Zeer snelle verzending , goede prijs/kwaliteit verhouding , goede foto's , 1 onderdeel zoals bougietester past pinnetje van tester niet goed in maat van brommer bougie is denk meer voor auto bedoeld of grotere bougie maten , misschien even erbij zetten bij beschrijving. Maar verder top product !!!!

Perfecte webshop en snelle levering

Super alles is perfect geregeld

+++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++

Voor Mijn eerste keer bestelde ik mijn onderdelen hier op k-Parts de dag er op had ik alles in huis van a tot z goed gergeled

Uitstekende service kwaliteit en prijs

Wat je ook besteld wordt naar keuze vandaag nog en anders de volgende dag geleverd.

De service was super

Helaas paste de uitlaat niet op de scooter.

Probleemloos

Verschillende onderdelen besteld voor mijn motor. Geen gedoe gehad. Waren zeer snel in mijn bezit

Super bedrijf!

Super netjes alles voor 12 uur besteld en de avond nog in huis, alles goed verpakt en als omschreven. Voor mij niks anders als K-parts meer chapeau

top levering !!!!!

Goede website duidelijk en maken hun belofte waar voor 12 uur besteld zelfde dag in huis . niet via een of andere koerier maar een bezorgdienst waar je kunt op vertrouwen dat het goed gaat netjes afgeleverd. De helm gewoon top zit goed . en keurig gedaan

Supersnelle verzending, uitstekende product en prijsverhouding. Dus vandaar voor mij Top.

Vlotten afhandeling na betaling en makelijk volgen met track en trace

Goede ervaring . En gemakelijk betalen via ideal. Vlotte levering

Dit is voor mij en andere gebruikers nummer 1 bromfiets shop

Goeie kwaliteit prijs verhouding fijne service goede verzending duidelijke foto's

Snelle levering en duidelijke communicatie

Fijne website met veel keus

Echt wat super had nog laat besteld was super snel in huis en echt top kwaliteit

Altijd snel

Lekker vlot

Super snelle levering met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

De levering is echt super snel gegaan, en de kwaliteit van de onderdelen is gewoon goed. Alles netjes verpakt en ook netjes ingepakt. Onderdelen via kenteken zou helemaal ideaal zijn, net als in de automotive wereld maar ik snap dat dat voor de beperkte markt van brommers/scooters een stuk moeilijker is.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk