Pluspunten
Adequaat handelen goede communicatie dus snel antwoord op vraagstellingen.
VerbeterpuntenIk zou het zo ff niet weten dat is een goed teken ja toch!!
Pluspunten
Goed telefonisch advies
Pluspunten
Snel en juist afgeleverd.
Pluspunten
Goed betrouwbaar en snelle levering. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Karsemeijer
Pluspunten
Snelle levering. Zeer goed verpakt. wat ook fijn was is dat we op de hoogte gehouden werden wanneer de levering kwam.
VerbeterpuntenIk weet eigenlijk niks om te verbeteren, ik vond het heel goed.
Pluspunten
Prijs en levertijd top.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenwas dezelfde uitlaat alleen hij paste net niet scheelde een halve centimeter na wat wrikken gepast gemaakt.
Pluspunten
Snelle levering, zoeken naar vervanger.
Pluspunten
Keurig afgehandeld goede info gekregen door medewerker Goed geregeld
Pluspunten
Ondanks ik laat bestelling plaatse hebben ze na dat ik de klantenservice Had gebeld alsnog gezorgd voor bezorging de volgende dag.
Pluspunten
Heel snel
VerbeterpuntenAlle voertuigen vermelden waar de vliegwieltrekker op past want op mijn Orion evo50 am6 blok past die niet
Pluspunten
Cilinder is prima. De vario is wat minder. Paste niet voor de volle 100 % maar veder prima
n.v.t.