Pluspunten
Als je iets niet snapt dan vertellen ze alles.
VerbeterpuntenPrijs is duu
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Word snel bezorgt
Pluspunten
Goede telefonische uitleg en hulp daar waar het kan
VerbeterpuntenTot nu nog geen
Pluspunten
Super levering en zeer goede index van de artikelen
Verbeterpuntenzo goed als niets enkel op bepaalde onderdedelen ligt de prijs iets hoger als op andere websites .
Pluspunten
Goedkoop en een uitstekende levertijd. Eind van de middag besteld en de volgende dag, begin van de middag, al in huis.
Pluspunten
Pluspunten
Nette levering fatsoenlijk verpakt
Pluspunten
betrouwbaar
Pluspunten
Zeer ruim assortiment erg aantrekkelijke prijzen en de levertijd vind ik persoonlijk perfect! Daarbij vind ik de verzendkosten ook goed te doen! Daarbij ook de mogelijkheid om eerst je bestelling te ontvangen en pas 14 dagen na ontvangst te betalen, dus ja voor mij de nr 1 deze webshop! Waar ik graag nog lang de minarelli verticaal onderdelen voor m'n oude bws kan bestellen!
VerbeterpuntenNou..ik zie nooit iets staan als ik op Sale klik :) verder alles perfect zo!
Pluspunten
snelle en juiste levering
Pluspunten
Weten waar ze over praten, zeer klantvriendelijk, behulpzaam en zoeken dingen uit voor je als je met een vragen of problemen zit met je scoot. Gewoon topservice met zeer lage prijzen!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, gewoon goed!
Pluspunten
Heb nu al verschillende keren besteld,hier moet je geen schrik hebben dat iets niet op voorraad is,want ze hebben het voor zover ik weet ALTIJD. Hun mailen is zogoed als binnen de 2-3 uur een antwoord terug Ook heb ik al enkele leuke dingen erbij gekregen zoals stickers,zo'n catalogus van polini. Altijd wel leuk om eens in te bladeren :-P nazorg en garantie heb ik niet aangeduidt omdat het in mijn geval ook nooit nodig is geweest.
VerbeterpuntenJammer dat de site ietwat veranderd is,ik vond het vorige systeem wel makkelijker om bepaalde dingen terug te vinden. Maargoed ik weet altijd wat ik zoek en via de zoekfunctie kom ik er wel op uit :)