Pluspunten
Voordelige prijzen
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Duidelijke site. Juiste onderdelen.
VerbeterpuntenDuidelijkere foto's.
Pluspunten
Zaterdag bestelt en dinsdag al binnen, super tof!
Pluspunten
Prima, geen op- of aanmerkingen.
VerbeterpuntenGeen. Wij waren alleen niet te spreken over DPD. De bestelling kwam niet op de afgesproken dag en kwam dus veel later dan wij wilden.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet onderdeel had niet de zelfde lengte als orgineel. Maar was wl opgegeven als zijnde voor dat type scooter op de website..
Pluspunten
Goede service en communicatie
Pluspunten
snelle levering binnen 1 dag
Pluspunten
De prijs en kwaliteit is nvt omdat dit met het product te maken heeft en niet specifiek met Karsemeijer. De levertijd + afspraak nakomen + de kennis c.q. vakmanschap van het personeel sprak mij erg aan (men nam telefonisch de tijd). Communicatie betreffende de bestelling per TPG was heel duidelijk via track&trace. Omdat alles zo perfect is verlopen is Karsemeijer voor mij heel betrouwbaar.
VerbeterpuntenEigenlijk ben ik het zelf vergeten te vragen, maar ben nog wel benieuwd hoeveel kg belasting de 30 cm hydraulise YSS schokbrekers kan hebben. Ik mis van YSS bredere techn. product informatie, dus niet van Karsemeijer. DUS VOOR MIJ HOEFT ER NIETS TE VERANDEREN!!
Neem een ander postbezorgbedrijf, heb een week moeten wachten op de DPD.
Beste Ramon, Uw bestelling is de 2e verzonden en de 5e bij u bezorgd, dit omdat het pakket een keer retour is gekomen bij het sorteercentrum.
Pluspunten
Snelle leverring en goed kwaliteit.
Ik heb 2 x gebeld mijn kenteken door gegeven en ze wisten nog steeds niet welke setje onder me scooter hoorde is tog belachelijk! En ze zoeken ook niet op de eerste keer vertelde zij mij dat ik zelf moest meten bla bla bla als ik er verstand van had had ik tog gemeten??
Beste Hasan, Wij vinden het ook belachelijk dat u de lengte van uw oude schokbreker niet na wilt meten voor het bestellen. Een kleine moeite en u weet direct welke lengte u nodig heeft. Op uw kenteken staat geen lengte.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke produktomschrijving!!!
Pluspunten
Snelle levering! Goedkoop! Betrouwbaar! Topzaak!
VerbeterpuntenJe kunt nooit een 10 geven, anders kun je jezelf nooit verbeteren! Vandaar mijn aantal 9's! Maar ben erg tevreden met de aankoop!
Pluspunten
De producten staan adequaat omschreven in de webshop. Eenmaal besteld worden de producten heel snel geleverd en komen overeen met de omschrijving in de webshop. Top bedrijf welke ik zo nodig vaker zal bezoeken.
Pluspunten
Zeer goede en snelle service!