Kwaliteit van het product is zeer goed.

Levering snel en netjes ingepakt. Graag tot de volgende keer

Prima accu, snel geleverd

Hij is geplaatst en doet het prima.

Perfect! Snelle bezorging en kabel was goed.

Pst perfect snel ✅

Verzendkosten te duur

Positief is dat de verzending snel aan komt alleen vind ik de verzendkosten te duur

Uitmuntende service

Is een artikel op voorraad is hij ook daadwerkelijk volgende of als je wilt dezelfde dag nog in huis. En door de klantenservice altijd meteen en goed geholpen. Dus je hoeft niet hele tijd te wachten al bij andere. Gewoon een top bedrijf

Precies zoals ik gehoopt had

Top service en levering

Goeie onderdelen voor een schappelijke prijs

Alles te vinden op een overzichtelijke site

Mijn bestelling was snel bezorgt en alles zag er goed uit wat ik had besteld

Top service goede kwaliteit

Hele fijne site! Goede informatie bij artikel snelle levering zou het iedereen aanraden Top bedankt!

Perfect snelle service

Goede kwaliteit !!!

Spullen zoals omschreven en zoals altijd super snelle verzending

Netjes

Alles netjes op tijd binnen zoals afgesproken.

Supersnel en kwaliteit

Zeer vlot behandeld, ruime keuze maar filters werken niet altijd goed…, toch leuk om te scrollen tussen al de onderdelen

Snelle en goede service

Ik ben al lange tijd vaste klant van K-Parts. Ik ben altijd zeer tevreden. Super goede ruime en duidelijke product omschrijving, met bouwjaren, uitvoeringen, bijzonderheden etc erbij vermeld zodat je altijd zeker weet of het product op het betreffende voertuig past. Vriendelijke en snelle klantenservice. Ruime keuze, en ze hebben echt alles op voorraad van origineel tot aan top merken Regelmatige kortingen Super snelle levering, echt een top bedrijf Ik raad K-Parts ook altijd aan bij mensen.

Kwaliteit

Op tijd geleverd" keurig!

Geweldig snel gemakkelijk geholpen super

slechte ervaring , levering oncompleet

helaas wat ik heb besteld is binnengekomen maar met de verkeerde bevestiging materiaal en ontbrekende onderdelen

snelle levering voor een goeie prijs

een uitlaat besteld, en de volgende dag geleverd. prijs was netjes. uitlaat paste perfect.

Goede service vriendelyke klanten service

Ik had een bestelling geplaatst maar 2 deel verkeerd besteld .maar zo opgelost .vriendelijke klantenservice

Goede kwaliteit en snel geleverd

Doet zijn werk en binnen 1 dag geleverd.

Perfect.

Goed.

Best wel een A bedrijf.

Levering top en super snel, service ook goed.

Niks anders dan top

Levert zoals verwacht

ziet er goed uit

uit geprobeerd werkt goed, is veilig

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk