Begrezer niet goed afgesteld op 35km/u.

Na het installeren van de begrezer (CDI) liep mijn scooter nog steeds te hard namelijk 38km/u. Ik raad dit zeker aan als je scooter te hard loopt dan is dit een uitstekend begin. Gebruik de CDI wel in combinatie met een andere vario-ring.

Uitstekende service

Bestelling geplaatst, dag nadien alles netjes ontvangen en dit vanuit Nederland naar België verzonden te hebben.. Verder is de site goed opgedeeld en overzichtelijk.

Duidelijke website, goeie prijzen en snelle levering. Prima geregeld, bedankt!

Super professioneel,correct en eerlijk.

De levering werd super vlug behandeld en geleverd. Eerlijke reclame ,vriendelijk ,behulpzaam en zeer professioneel. Ook heel correcte prijzen en de producten zijn zoals ze omschreven staan op de website. Kortom top!!!

Ben altijd tevreden over kparts en is meer waard dan 5 steren

Gefeliciteerd

Goedemiddag Ik vind heel gooi service dank je wel

Top super snel geleverd

Makkelijker te bestellen en direct aan je deur in een dag kan niet beter

Hele Snelle levering

De producten werden heel snel geleverd en het bestellen was ook zo gebeurd dik tevreden!

Snelle levering.

Snelle levering. Juiste producten. Goede kwaliteit.

Bestelling snel geleverd.

Mijn bestelling was snel geleverd en in een goede staat. Ik ben zeer te vrede en zal mijn volgende aankoop ook doen bij dit bedrijf. Het zijn redelijke betaalbare prijzen. Echt een aanrader.

Super!!

Super snelle levering!! Uitlaat past perfect!!

Snel geleverd en goed in prijs

Ik blijf bij k-Parts mijn spullen bestellen snelle levering houden zo k-parts

Goede spullen voor een prima prijs

Ik heb twee prima originele knipperlichten gekocht voor mijn Tomos. Alles tip top en helemaal origineel net als de kapotte lampjes. Ik beveel K-parts van harte aan.

Perfect gelevert telkens weer

Ik blijf bij jullie bestellen alles is altijd perfect in orde nog nooit problemen gehad

Duidelijke en overzichtelijk website. En een goede communicatie via de email.

Goede service en goede producten

Ik heb een positieve ervaring met de producten en de levering. Ook vind ik het assortiment erg ruim wat me goed bevalt.

Geweldige site en snelle levering

Had wat spullen besteld volgende dag gelijk in huis en toevallig 1 onderdeel in nalevering maar deze was er ook binnen dezelfde week! Dus zeker een top site!

Snel geleverd en uitstekend

Een goede benzine slang

Op dit moment helaas een slechte ervaring

Donderdag iets besteld bij K-parts. Vervolgens maakt PostNL er weer een een chaos van en zegt al 4 dagen achtereen het pakket te bezorgen. Na 3e bericht Post NL contact gezocht met K parts. Hierop geen reactie. Na 4e bericht PostNl weer bericht aan K-parts dat pakket zoek is en dat ik een nieuwe betalling wil ontvangen of geld retour. Weer geen reactie van K-parts. En daar baal ik gewoon ontzettend van als er gewoon niet gereageerd wordt en ik wel met een probleem zit.

goeie service

goeie service

Mooie duidelijke website. Scherpe prijzen en een extreem snelle verzending van je product! Een dikke 10.

Top service, snelle levering en goedkoop!

Voorheen klant bij Tomos-parts, maar aangezien die enorm verslechterd zijn, nu overgestapt naar K-parts. En wat een verademing! Supersnelle service, levertijd en goedkoop. Top!

Mijn eerste bestelling bij K-parts maar SUPER snel geleverd Ben dan ook zeer tevreden.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk