Snelle, juiste levering.

Snelle levering van goed passende onderdelen.

Goed Voormekaar. Op zondag middag besteld en maandag rond de lunch in huis. Alles zag er top uit zoals op de site. Bestel de volgende keer weer bij jullie. Bedankt voor de goeie service.

Super kwaliteit en snel levering

Materiaal geplaats zeer kwaliteit en snel levering top firma

Ruim assortiment en een geweldige helpdesk.

Positieve ervaring zeker ook dat er dezelfde dag geleverd kan worden.

Aan te raden.

Voorlopig is alles pefect.

Goede service helemaal top en tevreden

Goede service snelle levering helemaal top

Mooi materiaal maar past niet

Ik heb via het merk van mijn fiets merk/type he het product gezocht en gevonden. Maar het type product was zo algemeen omschreven dat ik dacht dat dit ging passen maar ja was zo niet. Zouden een betere product omschrijving moeten doen

snel geleverd

snelle levering onderdelen passen prima. Notificatie als een onderdeel weer binnen is is een prima optie om op de hoogte te blijven mocht je betreffend onderdeel zoeken

Niet tevreden

Na een verkeerde cdi module te hebben ontvangen en dit meerdere malen aangegeven te hebben krijg ik elke x vragen of ik het wel goed heb gemonteerd enz. Na een week nog geen fatsoenlijk antwoord van K parts . Al met al vind ik het dus geen beste service. Jammer dat het zo moet gaan!

Top en te vrede. Levering was ook oke.

Bestellen ging vanzelf prijs klasse oke. Levering snel in deze tijd (vanwege vertragingen). Ik ben te vrede en raad andere aan om bij jullie te bestellen.

geen problemen

snel geleverd

prima product

Ziet er goed uit, en is snel geleverd.

Geweldige service

Super produkt ..geweldige service en supersnel geleverd.. Voor 12 besteld en de volgende morgen in huis..klopt als een bus.. Koop zeker weer hier..!!

snelle correcte levering en de bestelde delen werden keurig de volgende dag geleverd

Ruim aanbod en snelle levering van mijn bestelling. Gebruiksvriendelijke webshop.

Zeer snelle bezorging

Je kan kiezen voor een afleverpunt, prijs is conform de markt, geen enkel probleem onder vonden, alles was naar wens.

Nog steeds niet in mijn bezit

Nog steeds niet ontvangen

top bedrijc

heb savonds besteld en de volgende dag in huis keurig mail gehad met track en trace top bestel zeker weer bij dit bedrijf

Alles past buiten de varioring

Niet verder geholpen helaas

simpelweg perfect

goeie prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering

1 ste ervaring met K-Parts TOP

We willen de 1 ste zijn voor leveringen bedrijven vds tweewielers Heesch

Top kwaliteit/prijs

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Snelle levering goede prijs

Groot aanbod, snelle levering en een mooie prijs

Zeer snel geleverd

Groot assortiment ik kon alles vinden wat ik zocht en zeer snelle levering

Traag

Super trage levering. Hier betaal je dus voor..

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk