Ik ben een tevreden klant

Word altijd netjes optijd geleverd. Meestal alles op goorraad wat ik nodig heb, zo niet krijg ik de rest van mijn bestelling netjes verzonden en de rest een dag later zonder extra kosten.

Goed en snel geleverd

Ik heb gewoon zomaar een scooter accu voor mijn brommer besteld van het merk nitro en die bleek wel te klein te zijn dus heb ik hem iets aangepast waardoor die wel past en werkt goed

Zeker tevreden met de nieuwe uitlaat. Van goede kwaliteit.

Zeker tevreden met de nieuwe uitlaat. Van goede kwaliteit.

Duidelijker en vlotter kan haast niet!

Duidelijke website met veel informatie per product. Levering werd goed gecommuniceerd en retouren gaat ook vlot ale het nodig is. Top!

Goede en snelle levering

Top kwaliteit

Originele onderdelen die kun je alleen nog hier vinden. En kennis genoeg voor vragen. Retour is ook geen enkel probleem. Producten Worden altijd op tijd verzonden!

Zeer goede levering goeie side en alles is zeer duidelijk

Een aanrader voor al je produkten!!!

Duidelijke website, betaalbare producten, snelle en correcte service, uitgebreide catalogus met veel uitleg en goeie foto´s.

Goede kwaliteit

Tot nu toe zijn alle producten die ik hier heb gekocht zeer goeie kwaliteit ga zo door top zaak!!!!

Uitstekende webshop voor mijn Piaggio Zip

Ruime Voorraad onderdelen van oa : Piaggio Zip maar uiteraard ook voor vele andere merken , de prijzen zijn scherp dus daar bespaar je al de nodige euro's op, en ze hanteren hier ook gratis verzending bij bestellingen vanaf 49 euro , fijn is ook de snelle verzending mijn laatste bestelling van afgelopen zondag had ik op maandag al binnen , het is niet mijn eerste bestelling bij k-parts en ik ben over al al mijn voorgaande bestellingen net zo tevreden als de laatste

Niks op aan te merken

Zaterdag een bestelling geplaatst en maandag ontvangen. Geheel naar belofte en verwachtingen. Een paar onderdelen toch terug gestuurd omdat ik besloten heb bepaalde dingen toch maar niet meer te doen. Ook dat geen probleem en makkelijk te retourneren.

Zeer tevreden met windscherm

Windscherm was keurig verpakt in stevige doos! Produkt voldoet zeer goed aan verwachting. Heb er veel plezier van!

Goede service snel bezorgd!

Snel en voordelig

Voordelig en snel

Hele goede kwaliteit

Perfect zittende Helm. Goede kwaliteit voor die prijs . Dik tevreden

Besteld, vlot geleverd, en goede kwaliteit

Ik had problemen met de variateur van mijn Sym Jet 14 50cc. Een nieuwe besteld bij K Parks. Levering was binnen 24 uur. Hij was 1/3 van de prijs, dan bij de anderen. Ik heb hem geplaatst, en de trillingen waren weg. Ik ben dus zeer tevreden.

Super service Duidelijke webshop en snel in huis

Onderdeel paste niet wel volgens beschrijving.

Had een remschijf besteld universeel die uiteindelijk niet bleek te passen.Na montage te bleek hij de breed te zijn. Stond wel dat die geschikt zou zijn voor mijn brommer.Netjes terug gestuurd geen geld terug ontvangen.

Top geen problemen mee gahd altijd op tijd binne

Altijd optijd!

Heb nu 2x onderdelen besteld en ze komen elke keer netjes de volgende dag binnen vaak handig als je een keer iets vergeten bent en je het in de buurt niet kan krijgen

Top Service

Top Service

super

deze site is geweldig, ik haal hier nu al bijna 5 jaar mijn onderdelen. en alles komt keurig aan. snel en betrouwbaar!

Echt top vaker besteld en nooit gezeik! Altijd netjes optijd en vrijwel alles op voorraad echt top

Ik had een vraag over mijn bestelling en iknkreeg binnen één dag gelijk een reactie en waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Het zelfde gold voor dat ik een vraag had over mijn retour bewijs. En ook daarmee stonden ze gelijk voor me klaar om mij te helpen. Beste site om je spullen te halen vind ik zelf!

Gaat goed om met klanten

Er ging iets niet helemaal goed, en dit word netjes opgelost. Ik zou hier weer kopen.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk