Uitstekend bedrijf!

Al heel veel besteld bij jullie, en altijd keurig op tijd & geleverd wat ik ook echt bestel. Top bedrijf voor spullen voor motorscooters!

Kymco Lamp

Product is snel geleverd, originele kwaliteit en doet wat het moet doen

Snel geleverd, goede kwaliteit en laagste prijs

Snel geleverd, keurig verpakt en duidelijk vermeld de keuze bij verzendkosten.

Cilinder was mooi op tijd binnen En was netjes verpakt

Goed product

Goed product, product zoals je hem besteld en het doe zn werk het helpt echt een ander cdi plaatsen

Alles is naar verwachting

Ik bestel wat ik nodig heb en het komt netjes aan zoals ik het verwacht had. Soms zijn er ook leuke aanbiedingen waar ik dan gebruik van maak. De prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

Goede kwaliteit

Ik heb een keer bestelt en ik vond het gelijk top ik ga vaker bestellen

Top bedrijf

Wij als stichting sport zeskamp hoogvliet steppen voor goede doelen op een drie persoonstep. Zie Facebook pagina vd Antwerpen steppers waaronder wij bekend staan. Wij hadden onderdelen nodig van een tomos a35. Binnen 24u geleverd!! Top bedrijf en service....

Kwaliteit service !

Zeer vlot en veel keus in stukken !

Correct afgehandeld

goed ingepakt, snelle levering, top kwaliteit onderdelen

Goeie webshop

Super snelle levering, mooie prijs !

Super snelle levering zoals beloofd en super nette prijs. Genoeg product informatie op de site. Erg tevreden !

Goed en snel

Makkelijk bestellen

Echt goede en snelle service thanks k parts

Goed en snel

Duidelijk website snel geleverd en prijs tevreden

Snelste leveringstijd wat ik ooit heb meegemaakt

Snelste levering ooit

Geweldig!!!!

Mijn vriend en ik hebben van een oude verroeste scooter een gloednieuwe scooter kunnen maken door de producten aan te schaffen die jullie verkopen ( nieuwe spiegels , nieuwe uitlaat nieuwe remmen , nieuwe zadel ect. Enorm bedankt hiervoor, nu kan ik weer rijden op een gloed nieuwe scooter!!!!!!

Snelle verzending, kwaliteit producten tegen concurrerende prijs.

Ge wel dig !!

Had nieuwe scooter spiegels nodig want die van mij waren stuk gegaan. Smiddags besteld en dezelfde dag had ik ze al in huis. Dus in de avond reed ik al weer met nieuwe spiegels voor een hele goeie prijs !! Ga hier zeker vaker bestellen !

Snelle service!

Prima overzichtelijke site, gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Alleen maar pluspunten!

Super accu

Ruim en overzichtelijke webshop. Groot assortiment en snelle levering. Brommer had 14 dagen stil gestaan en na accu plaatsing start en lopen. Echt een aanrader.

Zondag besteld ,maandag in huis .zeer snel

Gruwelijke aankoop

Wejow ik had een uitlaatje gekocht en opeens ging ik 10 km/h sneller. Ging van Opel Astra naar Ferrari 458. El planko heeft 10 HP erbij

Prima geregeld

Zaterdags besteld en ‘’maandagsmorgens geleverd. Dus goed geregeld

Na zo veel keer, weer topservice

Nog nooit problemen gehad met de service van K-parts. Super snelle levering en altijd netjes verpakt. Ook is altijd alles op voorraad wat ik nodig heb, van onderhoud tot tuning onderdelen. Ondertussen al het derde jaar dat ik klant ben bij K-parts en nog steeds mijn favoriete brommer/scooter website. Zeker een aanrader!

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk