PERFECTISCH

Maat zit goed, mooie look

Geweldige helm

Prima geholpen en voor een mooi prijsje

zeer goed en vlotte afwerking

Geweldig !

Alle onderdelen paste perfect als ik nog iets nodig heb zal ik het zeker weer hier bestellen! + ook de goedkoopste site!!

Mijn ervaring met K-Parts is top Kwaliteit producten in een keer Box!!

Geweldige service

Helaas had ik een onderdeel wat defect is gegaan binnen een niet verwachtbare tijd. Hierop heb ik contact opgenomen met K-part. K-part heeft direct de verantwoordelijkheid genomen en het onderdeel kosteloos vervangen. Kortom ook tijdens probleem situaties is K-part een betrouwbare partner voor scooter onderdelen. Grtz Jeroen

3 woorden: GE WEL DIG!!!!!

Eigenlijk weinig ervaring met het bestellen van scooter-parts. Maar alles zeer duidelijk omschreven zodat je bijna niet mis kan grijpen. Ook meerder soorten en merken onderdelen en alles wat ik zocht snel gevonden op de site. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Ga zo door mensen, dikke duim!

Boven verwachting

Ik geef jullie 5 sterren omdat alles snel en netjes geleverd is. Iets retouren geen enkel probleem. Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Deze site zou ik iedereen aanraden

Supersnelle verzending

Als ik wat online bestel is het eerste waar ik naar kijk de beschikbaarheid van de artikelen en de momenten waarop artikelen worden verstuurd. Ik heb de afgelopen week twee orders geplaatst en beide orders had ik de volgende werkdag al in huis. De prijzen zijn ook erg schappelijk. Grote pluspunt hiervoor. Bij een van de bestelling had ik een artikel verkeerd besteld. De instructies voor het terugsturen waren zeer duidelijk en de status van het proces van innemen van retouren kon je makkelijk volgen. Je kan dus meteen zien of jouw teruggestuurde artikel is geaccepteerd.

Perfect alles altijd correct

Aantal keren besteld altijd correct en op tijd

Goede ervaring

Snel geleverd. De prijs is goed. Goede website.

Altijd netjes op tijd en producten zijn naar verwachting

Met dit soort bedrijven zijn scooterfreaks zoals ik en vele anderen heel erg blij!

zeer tevreden

duidelijk aangegeven wat het product is. alleen de doorschakelen naar betalen ging niet in 1x goed. verder prima website.

Artikelen waren snel geleverd en precies zoals verwacht! Altijd goed te spreken over K-parts en mijn scooter rijdt weer als een zonnetje!

helemaal geweldig

goede service als iets verkeerd gaat ,wordt het goed geregeld ivm gratis retour verzending mvg John

Goed geregeld

Een goede koop

Super, snelle levering

Super tevreden, snelle levering

Kwaliteit spullen snel geleverd

Zeer tevreden 9

Betrouwbaar en snel geleverd

Heb 3 x keer een onderdeel besteld en after-pay gedaan, want tegenwoordig weet je maar nooit of je het binnen krijgt maar, vandaag besteld en de volgende dag geleverd die belofte komen ze ook na K-Parts is voor mij een betrouwbaar bedrijf waar ik vaker wat zou willen bestellen als dat nodig is voor mijn scooters super bedankt voor jullie snelle levering Mvg A.Oosterbeek

Super service

Erg snel geleverd. Super tevreden ermee. Ga zo door met jullie mooi bedrijf

Super goed, maar ik kan alleen geen originele v snaar voor een piaggio liberty 4t 2v uit 2006 vinden. Met vriendelijke groet, Pieter Uyttewaal

Snelle service goed matriaal

Steeds zeer tevreden van de producten en ook goed service

Top service snelle verzending

Top onderdelen en zeer snelle verzending Kparts top voor de goede service

Goeie service

Snelle levering, goeie kwaliteit product.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk