Wat werdt belooft op de site over het artikel is ook waar gemaakt ben zeer te vreden

Vertrouwd, goede kwaliteit en snel geleverd

Producten besteld om 22:00 volgende dag voor 13:00 al in huis. Dikke pluspunten voor de snelle levering en het goede contact!

Goeie spullen snelle service

Altijd goed altijd snel geleverd

snel en de onderdelen waren .hoe ik het besteld had

website was duidelijk . betaling was duidelijk.

Top service!

Hele snelle levering, en dat maar voor een paar eurootjes extra. Mijn zoontje was dol enthousiast dat hij de volgende dag al mee kon op de scooter! Nu kon ik hem brengen voor zijn eerste dag nieuwe school! Bedankt toppers!

Had carburateur besteld zeer snel geleverd

Slecht

Ik kreeg dit bericht van postnl. We geven je een seintje wanneer je het pakket kan afhalen Pakket ligt voor je klaar op PostNL-punt We hebben het bezorgmoment niet gehaald vandaag, sorry. Houd je track en trace-overzicht in de gaten. Je nieuwe bezorgmoment vind je hier. Ik heb nog steeds geen bericht ontvangen van postnl wanneer ik mijn pakket kan ophalen. Terwijl ik thuis was en voor niks heb zitten wachten de bezorger heeft niet aangebeld bij mij.

Past goed hoogwaardig kwaliteit

Helemaal super

Super levering en producten worden goed geleverd

Bij 1 bestelling zeer goed

men kan pas een oordeel geven wanneer er meerdere bestellingen worden gedaan.

De onderdelen waren van goede kwaliteit en waren optijd geleverd.

Verkeerde besteld

Bij de remblokken stond dat het op mijn naked model zou passen maar jammer genoeg was dit niet het geval. Maar buiten dat was het heel snel thuis geleverd.

Goed en snel geregeld

Snel besteld, snel geleverd!

Goeie service

Ik zou het alleen wel fijner vinden om het te kunnen ophalen in Harderwijk maar voor de rest was het ene super service!

Snelle inlevering en mooie prijs. Bedankt K-parts.nl

Supersnel geleverd

Zondagavond na 20:00 besteld, maandagmiddag al geleverd, grote klasse…

Eerlijkste beste website.

Vertrouwbare website met een snelle bezorging die je niet oplicht.

Snelle levering en goede prijs super

Snelle levering en goede prijs super service

Ik ken 1 cite waarop ik nooit twijfel en dat is dees. Service is goed goeien kwaliteit.

Prima op het gruis in de carburateur na

Gelukkig was ik met schoonmaken klaar maar er had mijn inziens geen gruis in de carburateur mogen zitten

Snelle levering Eerste product terug moeten sturen omdat het de verkeerde was dat moest ik helaas wel zelf betalen Daarna opnieuw besteld en dat product werk goed

Goedkoopgoed

V-riem kisbee gekocht. Hierbij heb ik vooral naar de prijs gekeken met daarbij de beste kwaliteit. Eerste keer deze riem besteld, ziet er goed uit. Kijken wat de levensduur hiervan is. Ook dat hoeft voor mij niet extreem lang te zijn omdat ik de riem elke 5000 vervang uit voorzorg.

Supersnelle levering producten zoals omschreven en goede prijs

Goede snelle levering, matige kwaliteit

Goede kwaliteit uitlaat gekocht maar tot mijn verbazing na 1 rit was het hitteschild weggesmolten. Uh...ja deze was inderdaad van plastic, hoe verzin je zoiets. Helaas niet goed doordacht door de fabrikant.

Jammer dat hij het niet doen

Heb de cdi besteld van 25km 6pins Maar werk helaas niet Weet niet of het aan de cdi ligt of ergens anders aan ga nu verder zoeken, Jullie site wel top meer dingen besteld en was super geleverd en past geweldig..!

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk