Snel besteld en volgende dag geleverd.

Ik had een klein onderdeel nodig en kwam bij K parts uit. Dus snel besteld en de volgende dag werd het geleverd. Wat ik ik alleen jameer vind dat het in een doosje bezorgd werd. Dit onderdeel had ook in een noppenfolie envenloppe gekunt. Maar verder helemaal top. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

snelle levering en goede overzichtelijke website

Dikke prima!!

Netjes en optijd geleverd bedankt voor de snelle service!

ideaal

Als ik iets bestel heb ik het altijd op tijd en de omschrijvingen zijn altijd heel tijdelijk.

Klote

Meerdere keren wat bestelt.alle keren allemaal fout gegaan. Zoals originele contactslot voor zip bestelt kreeg inmetatie slot.70cc dr voor zip bestelt krijg ik 70cc voor beta ark en dan nou met zuigerveren die niet goed zijn

Snelle service, geleverde producten zoals verwacht

Voor een 2e hands scooter had ik wat onderdelen nodig om hem weer perfect en betrouwbaar te maken. Dankzij de duidelijke website en snelle levering en goeie producten is dit meer dan gelukt!

Stuur enduro

Snelle en correcte levering!!!

Zeer snel geleverd en originele producten

Gemakkelijke om te bestellen en vlugge levering, aan goede prijs +++

Goede prijs en snelle levering

Goed product werkt perfect en mijn sym start nu ook beter

snelle levering en makkelijk jullie te bereiken

had mijn pakketje echt snel binnen dat is echt top en werd goed op de hoogte gehouden

Echt een top product ga zoo door k Parts

Echt een top product me scooter loopt nu veel beter

Producten die ik benodigd had op voorraad dus snel geleverd

Uitstekend snel en verzorgd

Zeer breed aanbod aan producten goed verpakt, snel geleverd en de prijs van de artikelen valt ook nog mee. Misschien iets meer actie voor kortingen en iets scherpere prijzen. Sugesties mogelijk maken zou ook leuk zijn dar je bepaalde producten kan aanvragen om in het gamma te laten opnemen die er nu nog niet inzitten.

Bestellen en betalen gaat makkelijk En de levering is snel. Ik ben zeer tevreden.

Top firma

Accu besteld voor de scooter en de volgende middag zoals gemeld op de site was hij netjes binnen.

supersnel en cool met stickers helemaal top!!!

Top snel en helemaal wat ik had verwacht top materialen.

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle verzending van je producten

Topservice en kwaliteit.

Na het bestellen van mijn artikelen, is mijn bestelling uitermate snel en goed in orde gemaakt. Hierdoor had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis. Dus supersnelle verwerking van je bestelling, die overigens ook nog eens van topkwaliteit is,icm een snelle levering via post nl, waarborgt dat je de bestelde goederen de volgende dag in huis hebt. Kortom ik ben een zeer tevreden klant. MVG Rob van Steeg Tilburg.

Had een stage 6spiegel besteld,volgende dag was het al geleverd top service en snelle levering zeker een aanrader!

T was erg goed

Ging snel

Snel, correct, prima!

Snel en goed

Binnen 24 uur bestelling gedaan betaald en geleverd Wat wil je nog meer

Top; juiste kwantiteit-kwaliteitverhouding en snelle levering

Belofte maakt schuld. En dat is precies wat ze nakomen. Kwaliteitsproducten, goede prijzen en snelle levering. Uitstekend.

Product is goed alleen de verzendkosten zijn hoog.

Product voldoet aan verwachting alleen voor zo'n klein pakketje wat door de brievenbus kan vind ik de verzendkosten erg hoog.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk