Beste online winkel voor onderdelen.

altijd keurig op tijd, zelfs avondlevering. alles netjes verpakt en doen wat ze je beloven!

Snelle verzending

Goed verpakt kan er verder weinig op aanmerken gewoon top.

Gemakkelijk bestellen ,vlug in huis

Duidelijke side , snelle levering

Duidelijke site , snelle levering, en altijd de juiste spulletjes. Erg fijne ervaring.

Eerste ervaring direct een goede ervaring !

Heb rond 20.00 uur een accu besteld, welke precies volgens de prognose geleverd werd. Goed verpakt ook.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Hier vind je alles voor je scooter

Mijn ervaring met K parts is top!!

Goede website, goede service, pakket was ook snel binne!!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de aankoop

Goede service, snelle levering

Fijne website en snelle levering!

Top ervaring al 2,5 jaar goede service

Ik bestel al ruim 2,5 jaar bij k parts Altijd goeie service en nooit problemen Deze week voor het eerst ergens anders besteld en gelijk geen goede service en producten K Parts heeft altijd de goeie onderdelen en worden altijd snel en goed (onbeschadigd) geleverd

Ik heb mijn product nog niet eens binnen

Ik heb mijn product na een week nog steeds niet

Eerste ervaring = matig tot slecht

Voor het eerst besteld bij K-Parts, dus voorzichtig gekozen voor achteraf betalen. De uitlaat kwam niet, maar wel de uitlaatpakking en de uitlaatmoeren. Dat was een week geleden. Inmiddels al 2 keer contact gehad met de klantenservice, die kunnen me niets melden wanneer de uitlaat geleverd gaat worden. De uitlaat staat inmiddels online wel weer als voorradig, maar ik moet maar gewoon afwachten is mij verteld. Zo ga je niet met klanten om, laat staan nieuwe klanten.

Maatvoering niet correct weergeven op de site.

Zoals de titel het omschrijft

Snelle levering, producten als onschreven

prima en snelle levering

Niet ok!

Levering netjes op tijd maar het onderdeel voldoet niet. Na 1 x te monteren onmiddellijk alle tandjes versleten. Nu originele besteld en die pakt wel!

Alles verloopt volgens afspraak

Als vlot gegaan

super

zeer snelle levering en de juiste bestelling

Vandaag besteld morgen in huis, perfect!!!!

Snel bezorgd

Heel snel bezorgd goede kwaliteit helemaal toppppp

Top site. snelle levering, goede service, nette prijs

Zeker een aanrader wat betreft scooter onderdelen

Gewoon goed

Snelle levering overzichtelijke website

GOED SNELLE SERVICE

SNEL GELEVERD

Slechte klantenservice

Per ongeluk 2 accu’s besteld 4minuten na betaling contact opgenomen om de bestelling te wijzigen en het resterende bedrag terug te storten. Geen antwoord. Pas zodra het pakket verzonden was kreeg ik antwoord dat het pakket verzonden was en ze niets meer konden doen ik mocht wel retourneren (op eigen kost) klantenservice trekt op niets!!!! Geld binnen is alles wat telt voor hun.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk