Monster spul niet duur

Ik zocht een goedkope accu voor tijdelijk. Werkt goed monster ding

zeer goed

goede prijs , gratis en snelle verzending

Goede snelle levering

- goed product - snelle service

Wanneer ik iets nodig heb meld ik mij weer

Snelle service, goed verpakt.

Super vizier

Super fijn vizier. Precies zoals beschreven en staat super op mijn helm

Heel snelle en goede levering van goede en betaalbare producten aanrader .

Snel en BETROUWBAAR!

Voorheen shopte ik ergens andere en iedere keer was er wat met de spullen of te laat. Maar bij K-Parts kwam hij én op tijd én is de product zoals beschreven. Ow ja niet te vergeten; mooie prijs en kwalitatieve spullen! Keep going!

Snelle levering. Goed product

Super goed materiaal

Wordt super netjes en goed aangeleverd.

Helemaal geweldig

Heb mijn spullen besteld en de volgende dag had ik het al, supper snelle verzending. Dus kon mooi de volgende dag verder met mijn scooter. Tevens een ruime assortiment aan onderdelen. Voor mij een geweldig bedrijf met mooie redelijke prijzen. Voor mij dus een 10 plus

perfect

Zeer snelle service.

Snelle service, en me maat was weer snel met z'n scootertje de weg op

Onderdelen uit Harderwijk, waar anders !

Snel, voorraad gewoon zoals het hoort te zijn

Ik bestelde mijn product, ik kon het makkelijk vinden tussen alle andere producten, dus wat dat betreft een overzichtelijke website. Mijn product was hier het goedkoopst en de kwaliteit is echt goed! Bedankt! Ga hier zeker meer bestellen!

Zo snel geleverd mooi

Kan niet beter

Gebruiksvriendelijk site, snelle levering

Product is een 10, bezorgtijd te snel om te zien! :)

Het product deed precies wat het moest doen. En de bezorgtijd was precies zoals aangegeven op de website.

Duidelijke comminucatie

Een bedrijf wat goed bezig is. Had een onderdeel gekocht maar was ergens vertraging opgelopen. Zeggen ze eerlijk en zeggen ook wat ze eraan doen. Diversen mail gekregen hierover met uitleg. Zo werd het onderdeel met voorrang behandeld zodat het zo snel mogelijk in huis was.

Snelle levering goede kwaliteit

Snel geleverd ,kwaliteit product perfect

Mooie snelle levering ,goed ingepakt cilinderkop was helemaal compleet kon hem er zo opzetten.

geweldig

mooie helm voor een goede prijs

tevredenheid

altijd snelle levering producten zijn altijd goed en netjes verpakt en ook kwaliteit

Snelle verzending

Ben altijd erg tevreden met k-parts. Goede en snelle leveringen houden ze zich aan!

Snel en goed

Gistermiddag het onderdeel besteld en vanmorgen om 10:00 bezorgd. Continue ben ik op de hoogte gehouden. Onderdeel past goed en was makkelijk te monteren. Dank jullie wel K-Parts

Alleen werkt deze bobine niet op mijn scooter terwijl alle gy6 blokjes hetzelfde zijn

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk