Super service

Mega snelle levering en producten gewoon goed!! Goed prijs en kwaliteit. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Fijne site, makkelijk afrekenen, super snel in huis.

Snel en goed

Snel en goed klant vriendelijke

Alles zoals verwacht dus prima

Zo hoort een webshop te zijn

Geweldig assortiment, duidelijke interface en snelle verzending. Ook de support reageert snel en duidelijk. Heerlijk shoppen bij K-parts

Foto van onderdeel gestuurd. Volgende dag na overleg al binnen

K parts aan te bevelen

goed advies en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede uitleg snele levering

Snel en correct

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Niks om te klachten altijd perfect

Was perfect

goed product

En erg snelle levering

Snel, goed, onbeschadigd.

Pakket is de volgende dag zonder schade geleverd. Onderdelen zijn goed en hetgeen wat ik besteld heb. Helaas past 1 ding niet, maar dat is mijn fout i.v.m. verkeerd bestellen.

overzichtelijk website ,verzorgde verzending

overzichtelijk snel verzorgd top

Wel goed aleen kwam me besteling well 3 dagen telaat binnen

Zaterdag zou ik het ontvangen zaterdag de heledag thuis gezeten toen ineens verplaatst naar maandag en toen van maandag naar dinsdag voor de rest goeie suvice

clipons zijn ver ondermaats

clipons slecht vervaardigt,moesten dienen voor flandria rekord maar passen niet,gedeelte dat aan de voorvork dient bevestigd te worden is veel te veel naar het midden gelast dus de versnellings handvat komt tegen dit aangelast deel,geen plaats voor lichtschakelaar of bel meer.

Helemaal top!

Pakketje besteld kreeg meteen allerlei mailtjes binnen. Besteld voor 22:00 uur en de volgende dag om 13 uur binnen gekregen. Perfect!

Snelle en goede service

Net verpakt Goede snelle verzending Ziet er goed uit

Super goede service

Snelle levering. Super goede service en mensen die met je meedenken.

Produkt besteld,lijkt niet orgineel maar voldoet prima niks mis mee.

Altijd juisten stukken heb echt geen klagen

gisteravond besteld , de volgende dag al in huis, echt supersnel!!

goede prijs kwaliteit verhouding en gratis bezorging!!

Besteld en snel in huis! Top!

Nieuwe spiegel besteld voor op mijn snorfiets. Snel besteld en ook snel in huis. Eerste keer dat ik via deze site besteld heb en kan niets negatiefs noemen.

Erg snel geleverd top service

Op de gok gekocht, maar paste goed ,heb ook geen verstand van scooters, beschrijving op de site was goed .

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk