Beste onderdelenshop online

Iedere bestelling is correct, snelle levering en goede kwaliteit. Bestel meerdere keren per maand, nog geen enkele slechte ervaring gehad,

Goed kwaliteit, snel geleverd

Ik heb meer dan 500€ aan onderdelen besteld over de afgelopen 2 maanden. Alles snel bezorgd en in goede staat. Dikke yasuni R pijp onder men zipje gezet en een nieuwe dr70 cilinder. Daarnaast ook een spruitstuk, malossi variateur en achterbandje besteld.

Super snel verzonden top

Uitermaten goed!

Er word altijd direct na mijn bestelling een mail gestuurd met track & tracé en als ik iets wil terug sturen is dit nooit een probleem altijd een vriendelijke klantenservice!.

Uitstekende service!

Na app contact mijn 2e bestelling gedaan. Vriendelijke medewerkers met goed advies.

Snel en goede kwalitijt

Was zeer verrast van snelle reactie van K_PARTS en snelle levering en product zeer goed beschreven was

Snel geleverd en goed spul

Voor 24:00 besteld en alles in huis de volgende dag. Onze dochter was gevallen en zo kon ik de schade snel herstellen ! Top ga zo door .

Het juiste artikel en supersnel geleverd

Contactslot voor mijn sym orbit hier besteld. Was een imitatie maar werkt prima naar behoren. Levering ook geheel volgens verwachting.

Geweldig, snel in huis

Een helm, kettingslot en handschoenen besteld. Volgende dag al binnen. Geweldige service.

Super tevreden

Bestelling voor het eerst bij K-Parts en vervolgens erg soepel en snel bezorgd. Helm die ik besteld had is geweldig!! Dus K-Parts is super aan te bevelen!!

Duidelijk site waar je gericht kan zoeken naar onderdelen voor jouw scooter

Prima ervaring

eerlijkheid en zeer goede service.

zeer snelle levering, er was een fout in mijn bestelling, de klantenservice loste mijn probleem zeer snel op en niet alleen ontving ik het juiste product de dag nadat ik contact met hen had opgenomen, ze vertelden me ook dat ik niets hoefde te retourneren, voor mij dit is het beste bedrijf voor motoronderdelen dat ik ooit heb gezien en door mijn probleem zo efficiënt aan te pakken, hebben ze een klant voor het leven gekregen. Heel erg bedankt.

Blij om bij deze bedrijf te hebben besteld.

Het onderdeel die ik nodig had, hebben ze snel naar me toe verstuurd. Heb er maar 1 dag op moeten wachten. Ben er tot nu toe blij mee.

Snelle leveringen en bijna altijd alles op voorraad

Makkelijk bestellen en komt altijd optijd

Groot assortiment aan spullen, ook telefonisch wordt je goed te woord gestaan, levering was snel!

Snelle levering, goed verpakt, maar uitlaat paste niet perfect.

Heb een uitlaat gekocht voor mijn kymco scooter. Snelle en goede levering. Helaas paste de uitlaat niet perfect, maar hij zit wel relatief gezien stevig en is het altijd beter als zonder uitlaat scooteren.

Perfecte snelle levering

Snel geleverd. Top

Goede producten met snelle levertijd

Erg handig voor last minute onderdelen in verband met avondlevering!

Zeer snelle en goede service!

Ik bestelde op donderdagavond en vrijdagavond had ik het pakket. Zeer snelle levering en in het verleden ook altijd goede service gekregen. Bij het bellen naar k-parts voor meer info over een onderdeel altijd vlotte en correcte uitleg. Het is mijn favoriete site voor brommer onderdelen. Top!

Altijd volgende werkdag binnen!

Snelle bezorging en alles netjes ingepakt

Alle aging soepel zoals verwacht alleen toen ik nieuwe rollertjes erbij wou doen was het wat verwarrend omdat alles heel dicht op elkaar staat

Helemaal top

Super producten snelle levering past perfect dikke 10

Altijd goed goede prijs en service

Doen wat ze zeggen en leveren op tijd een aanbeveling voor anderen

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk