zeer tevreden

snelle levering volgende dag thuis

Ik heb een stommiteit begaan.

Ik heb bij jullie 3 batterijen besteld. 2 ervan zijn prima, de derde heb ik verkeerd besteld. Ik vroeg me af of ik deze kan omruilen voor een andere juiste wel te verstaan, mits het verschil bij te betalen natuurlijk? Kan u me laten weten of deze mogelijkheid bestaat? Met vriendelijke groeten Bonnez Pascal Rotselaar (BE)

Goede en snelle levering

Op internet verschillende sites gezien die mijn artikelen leverden maar K-Parts sprong er telkens weer bovenuit. Duidelijke omschrijving van artikel, makkelijk en duidelijke online bestelomgeving en snel en goed geleverd. Zou hun zeker aanraden.

Gewoon goed

Snel

Uitmuntende service

Bestellingen worden altijd correct afgehandeld! De dat erop hebben we steeds rond 11u30 het bestelde in huis! Super gewoon!

Top kwaliteit

Altijd top service en snel in huis 1 adres k-parts.nl

Jullie netjes en super snel

Heb al het 1 en ander besteld bij jullie maar is er altijd de volgende dag en anders word dat netjes vermeld

Beste en snelste levering

Super gisteren besteld en vandaag al in huis Ik raad iedereen aan hier te bestellen super goede en snelle service heel tevreden pakketje was netjes en goed ingepakt niks van schade.

Op de afspraak

Snel geleverd en onderdelen naar verwachting

Onderdelen na verwachting ontvangen en zoals beschreven. Snelle levering!

Top ervaring en snelle levering

Top service, ontzettend snelle levering en als je een probleem hebt komen k-parts snel met een oplossing!, zeker een aanrader.

Altijd gewoon snel geleverd

super

bestelling zeer snel ontvangen, zeer goed verpakt en van goede kwaliteit, ga zeker nog meer bestellen bij jullie. Grt Peter uit belgie

Ik ben blij met de service van K-parts omdat mijn pakket super snel bezorgd werd

Ik heb mijn pakket gister middag besteld en ik heb hem nu in de ochtend al binnen. Ik ben daarom super blij met de service van k-parts. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden via de mail.

Het was prettig om hier tebestellen

Ik had s’ochtends besteld was om 5uur binnen

SUPER

een tevreden klant snelle levering en kwaliteit van producten .

Geweldige ervaring met K-parts zelfs nog een mail gekregen van K-parts dat me pakket eventueel vertraging kon oplopen bij postNL door gebeurtenis bij postNL verder goedkoop en hele goede kwaliteit onderdelen

Wel goed

Ee mag voor een snellere levering gezorgd worden voor de rest perfect

Super tevreden

Super snel

Snel, goed vertrouwbaar

Hele snelle levering en goede kwaliteit altijd

Ik ben tevreden met het product dat ik heb gekocht, het werkt goed

Ik ben tevreden met het product dat ik heb gekocht, het werkt goed

Snel service

Snel en betrouwbaar

Goed bedrijf

Prettige site, alleen enigszins beperkt aanbod. Verder goede kwaliteit spullen en levering goed op tijd.

++++Parfait++++

Bon prix et rapide +++

Altijd snelle leveringen en scherpe prijzen

Zeer goede service met snelle leveringen aan een scherpe prijs. Zeker aan te raden.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk