Super snel geleverd en werkt perfect kan weer lekker scheuren met m'n scootertje

Super mag zelfs honda spullen blijven wand ander sites zijn weg heel veel mensen vragen ik stuur ze naar jullie door super thks hopen toekomst meer terug komen honda met in spullen en elite

Ruim assortiment en fantastische levering!

Woensdag avond rond 21.00 besteld op k-parts, en de volgende ochtend om 9.00 al in huis!

Bestelling en levering waren uitstekend.

Op de website is het eenvoudig om een bestelling te doen en de levering is zeer snel

geweldig

mijn ervaring is het product past perfect een super snelle levering met 1 dag kon ik mijn zadel weer fiksen.

Goede onderdelen snelle service

Mooie en handige pagina, goede onderdelen, groot voorraad voor veel merken. Snelle service niks op aan te merken

Snelle levering goed product ben er blij Mee en betaalbaar

Alles binnen 48uur binnen wat ik had besteld en goede service

Had een aantal onderdelen / kappen nodig. Levering was snel en ik kon daardoor snel aan de slag.

Prettig bedrijf. Alles goed verpakt en snel geleverd

Alles netjes en snel bezorgd. Fijn bedrijf

Goedkoopste die ik kon vinden, snel geleverd en top service. Perfect dus.

hele goede service en levering

er is een ruime keus en voor advies staan ze ook klaar

Perfect en vlotte levering

Meerdere bestellingen gedaan snel geleverd en producten zoals omschreven.

Nog niks ontvangen

Ik zou de batterij donderdag in ontvangst nemen en deze is nog steeds niet toegekomen…

Super Snelle levering

Super en snel thuis daar hou ik van !

Super en snel thuis !

Top spullen.

Ik heb best veel dingen besteld en tot nu toe geen klachten over. Ik vind het zelf echt top kwaliteit.

Snel geleverd helaas ontbreken paar dingen in assortiment

Snel geleverd, alleen ontbreken er dingen in het assortiment waardoor ik bij een andere site moest bij bestellen en nu nog daar op wacht

Geweldig service

Toppers!! Geven alles netjes door vantevoren

Goed product, snelle verzending

Goed product, snelle verzending. Wel jammer dat iets dat makkelijk door de brievenbus past wordt verzonden als pakket, met dus hogere verzendkosten.

Zeker weer gebruikt van maken wanneer iets nodig

Super spul

Binnen 24 uur thuis dat is toch super .materiaal netjes verpakt en gewoon goed spul.

Duidelijke product aanduiding. Wel wat lastig zoeken naar de voor mijn brommer geschikte onderdelen. Goed en ruim assortiment. Wat meer foto’s zou prettiger zijn. Duidelijke orderbevestiging. Order goed verpakt. Helaas was de doos gescheurd bij het toevoegen van mijn andere bestellingen. (Jammer) Goed concurrerende prijzen. Super snel geleverd. Overal zeer tevreden!

Perfect goeie service goeie prijs

Ik bestel al 3 jaar nu bij k parts onderdelen en altijd goed aan gekomen en nooit gezeik Goeie prijs ook

zeer tevreden

snel verzonden volgende dag in huis super

weer prima gegaan zoals gewoonlijk

bestelling weer in goede orde ontvangen zoals altijd niks te klagen ga zo door Vrgr

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk