Snelle en keurige levering, product werkt super goed.

Snelle levering en goeie service

super snel en goed mee omgegaan en bezorgd

ben zeer tevreden

Goed maar het mag sneller..

Pakketjes duurde 3 dagen, op de site staat 1 dag

Correct materiaal snelle levering

zeer tevreden

Toppie gewoon

Snel en netjes

Snelle en goede service met goede kwaliteit

Heel snel bezorgd met het juiste product met goede kwaliteit. Heel betrouwbaar en geeft een goed en veilig gevoel van online bestellen.

Alles zat erbij en was keurig op tijd geleverd en

Top Snel Verzendig en Goed product

Uitlaat en Nieuwe bandjes Besteld Op zaterdag maandag in huis Gr Daniel Travels

Je krijgt wat je besteld

Is een simpele web site waar je voor elke brommer type onderdelen te kregen is.

Gewoon super

Goede site en overzichtelijk, snelle levering , goed verpakt met verzenden

Goed en snel

Snelle levering, veel keuze producten voor de bromfiets

Echt geweldig mensen die woord houden met het versturen van producten netjes en op tijd klasse

Nog steeds niks ontvangen !

Ik wil graag mijn onderdelen en anders graag z.s.m. mijn geld terug te ontvangen! Heb nu lang genoeg gewacht jullie zeggen op jullie site voor 12uur s'middag besteld s'avonds nog in huis en anders de volgende dag nu heb ik vorige week een paar minuten over 12uur s'middags besteld en ik zou het de volgende dag in huis hebben en dat heb ik nu nog steeds niet! Dus graag geld terug of de onderdelen 1 van de 2! Mvg M.v.Cruijsen

Niet duur, wel snel.

Veel verschillende artikelen allemaal voor een mooie prijs. Spullen waren ook snel geleverd.

vlotte bezorging niets op aan te merken goede surfers

Zeer goede website :)

Ik koop hier altijd mijn onderdelen nog nooit problemen gehad met deze website vandaag besteld komt morgen in huis dus al wel hele goeie website

Doen wat er gezegd Word op de site

Een erg goede site! Was aanbevolen door een collega die prees Julie ook al hoog aan! Tot nu toe geen klachten gehoord over jullie. Ga zo door!!!!

Goed om ze te kopen

Betrouwbaar !

Makkelijke en duidelijke website , correcte service en correcte levering ,veilig en goed verpakt. Een plezier om aan te bestellen !

Goed materiaal

Goede levering, zeer snel in huis

Besteld en volgende dag meteen binnen. Al vaker wat besteld en altijd het goede binnengekregen.

Erg goed en mooi product

En is ook nog eens snel binnen. Ga zo door binnenkort volgende bestelling.

Aflevering

Bestelling wordt snel afleveren