Spullen voor scooter

Goed op tyd bezorgd

Helemaal super

Accu van de scooter opladen... Accu doet het niet meer... Balen, maar wat nu? Via internet bij K-parts uitgekomen en voor 13:30uur besteld is 's avonds in huis. (wel tegen extra kosten) Dat zou fijn zijn zeg. Ik dacht laat ik het proberen. En ja hoor! Dezelfde avond werd de nieuwe accu bezorgd. Helemaal blij natuurlijk want dan kan ik gewoon door blijven scooteren! Netjes geregeld allemaal! Bedankt

goede kwaliteit snelle bediening

top

Alles gaat altijd goed en netjes op tijd bezorgd

Topp!

Bij het monteren van de windschermbeugels voor vespa lx zaten de verkeerde carrosserieringen. Ze waren net even tegroot die erbij zaten waardoor die niet in het gat pasten. Voorderest waren alle producten die ik heb besteld van goede kwaliteit.

Snelle levering en goed product

Nieuw Art4 slot besteld. Was netjes beschermd ingepakt en de volgende dag in het weekend al in huis, heerlijk als je in de stad moet parkeren en je oude slot t begeven heeft.

Duidelijke info op de site en snel geleverd.

Snelle verzending, goeie producten, top

Kparts levert altijd snel en zonder problemen. Bij ontevreden 1 mailtje of belletje en het wordt opgelost. Topbedrijf.

perfect

De stukken die ik besteld had waren super snel geleverd, top

Gewoon goed en snel

Ze dpen wat ze beloven op de webshop, en daarmee is het juiste onderdeel een dag later aanwezig

Goed bedrijf

Duidelijke website en alles super snel in huis. Producten precies zoals verwacht.

Snel geleverd goed product

Alles als beloofd de andere dag in huis En het doet wat het moet doen ( cdi )

Super snel geleverd

zeer tevreden!

Vrijdag smiddags besteld, en zaterdag al binnen, dat gebeurd in deze tijd niet veel meern!! ben dus zeer tevreden en ga zeker meer bestellen.

Top product

Snel geleverd en topproducten

Beste webshop van NL

Bestel hier al jaren mijn onderdelen en nooit problemen gehad .

De service is altijd heel goed omdat het binnen 1 dag bezorgt is en alles wat ik nodig heb hebben ze tekoop. Echt toppers! En veel dingen zijn vaak ook afgeprijsd. Das ook top!! Voor al je spullen en materialen zit je bij kparts goed.

Pruduckt als omschreven en super maar dan ook super snelle levering

Zeer snelle, correcte levering

Zie boven

Zeer snelle en correcte levering

Goede en originele onderdelen worden voor een schappelijke prijs en zeer snel geleverd. S avonds besteld, volgende dag al thuis !

goeie snelle levering!!!!

altijd optijd in huis, nooit gezeur gehad!

Top ervaring

Snelle levering Track en tracé Plus gratis verzending (snelle verzending) Spullen zijn van topkwaliteit Zeker een aanrader !!!

Fijn

Veel onderdelen en fijne webshop ben zeer tevreden

Snel en goed

Besteld en zeer snel geleverd!

Duidelijke omschrijving van product, goede prijsverhouding.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk