Razendsnelle levering, schappelijke prijs

Materiaal werd prima verpakt en zeer snel geleverd. Prijs was alleszins schappelijk. Ik zal K-Parts bookmarken, dit is een adres om terug te komen.

Mooi spul en snel geleverd.

Helemaal top.

Super snel

's middags besteld en de volgende dag in huis. Kon meteen gaan sleutelen. Helaas kan men niet aangeven wat de levertijd is van onderdelen die als 'niet leverbaar' op de site staan

Grandioos

Makkelijke website met goede artikelen en ook snel geleverd

Commande non reçue

Bonjour, ayant commandé une pochette de joint et une cage à aiguille, je n’ai jamais reçu ma commande. Je suis assez déçu de ce site. J’ai toujours bien reçu ma commande mais pas cette fois si. Bien à vous

Snel, kwaliteit en service!

19:00 uur in avond besteld volgen dag voor 14:00 thuis. Vrijdag —> zaterdag.

Duidelijke website en snelle levering

Zeer tevreden over de producten en zeer goede levering service

Super snelle service en top inpakwerk om zo schade te voorkomen!

Ik was verrast door de snelle levering van mijn bestelde spullen. Om en nabij een top site... Zeker een aanrader ;)

100% Ok

Alles in orde en naar wenst.

Helemaal top, snelle levering

Ik vond het gewoon super

Super goed geholpen ook via de chat

Helemaal top! Ook via de chat super goed geholpen

Snelle en duidelijke site

Duidelijke en gemakkelijke site Simpel bestellen en nette verzending

Top organisatie

Ik heb een mail gestuurd over een product met als vraag hoe hard mijn scooter gaat lopen als ik dit monteer ik kreeg vrij snel erna een eerlijk antwoord. Top service nette mensen zeker aan te raden. Mvg Roy van beuningen

Tevreden

Enkel de verkeerde spiegel

Er is goed en deskundig advies gegeven. En onderdelen zijn zoals gehoopt

Altijd goed

Alles op voorraad en snelle levering, fijne zaak.

snelle service

snelle levering en goede producten

Super service, snelle levering!

Ik heb de stage 6 F1 spiegels besteld voor mijn snorfiets. Binnen 24u geleverd zoals beloofd en de producten passen naadloos op de snorfiets. K-Parts is een echte aanrader!!!

Precies zoals omschreven perfect

Goede ervaring

Snelle levering bedankt

Top bedrijf snel geleverd binnen één dag goed bereikbaar via telefoonnummer of mail geen slechte ervaringen mee gehad. Ga zo door. Haal onderdelen bij K parts al jaren niks mis mee.

Hele goede service

Producten kwamen op tijd binnen en alles wat ik besteld had. Netjes verpakt. Goede service en bij mankementen wordt het Netjes opgelost .

Top Service van top tot teen!

Zeker een aanrader als het gaat om onderdelen! Elke bestelling snel ontvangen, en tevens top service mocht er iets missen! Dikke 100 punten voor K Parts

Top aankoop

Snelle levering spullen topkwaliteit

Snelle levering! De samenwerking met instabox is geweldig. Ik kreeg een sms’je en ik kon mijn product ophalen.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk