Altijd tevreden

geweldig

zoals gezegd de volgende dag geleverd

Fijne site

Snelle bezorging, veel informatie en verschillende producten aangeboden

Prima.

Nette schakelaars en snelle levering.

Verkeerd product

Het product is niet het juiste maar stond wel het is voor dat model

snelle levering, duidelijke site om parts te vinden

makkelijk te bestellen en snel geleverd. prijzen zijn ook prima.

Goed en snel geleverd

Zeer snel en makkelijk besteld en zeer snel geleverd .

altijd fijn bestellend bij k parts

goede webwinkel 1 van de betere voor scooteronderdelen goeie prijzen, zelfs avond levering, had een lekkeband van mijn scooter, om 10 uur sochtens besteld, en half 6 was hij er al dezelfde dag, scheelde weer dagje fietsen naar werk helemaal top

De bestelling was mooi op tijd zoals op de website staat vermeld, ik ben blij met de bestelde onderdelen, niks op aan te merken.

Bromfietsbanden zijn geen vouwbanden !

Meermaals buitenbanden in merkwaardige staat ontvangen !

Snelle levering en goeie kwaliteit.

Mijn pakket werd snel geleverd en de producten waren erg goed.

Geweldig!

Perfect! Gekregen wat ik bestelde! 1 woord “perfect!”

Prima kwaliteit en snel geleverd

De website is overzichtelijk en de prijs-kwaliteitsverhouding is prima. Bestellen ging makkelijk en binnen 2 dagen aan huis geleverd.

Uitstekende service, snel en accuraat!

Ik had wat onderdelen besteld voor mijn Speedfight 2 en idd ik had het binnen de volgende dag. Super snel en makkelijk geregeld, dat voor een goede prijs!!!

Snelle servce

Ik ben echt blij dat de olie zo snel en goed geleverd is

Snel geleverd ,top service

Verreweg de beste webshop voor onderdelen

Voorraad correct. Super snel verzonden, ook in het weekend. Prijzen zijn voor veel dingen goed. Goed verpakt. Gratis verzonden vanaf €50 dat is ook echt een dikke plus. Ga zo door!

Snelle bezorging

Mijn artikel werd gelijk de volgende dag bezorgd .... Alles was prima in orde

Compleet en snel geleverd

Alles conform verwachting. Goede prijs kwaliteit en levering conform afspraak.

Matige service

Spullen besteld (remschijf en remklauw) keurig binnen gekregen. Alleen is de remschijf te groot en past dus niet. Nu moet ik hem terug sturen, wat míj geld kost (+-€7). Om vervolgens een nieuwe te bestellen, waar ik ook verzend kosten voor moet betalen ivm dat ik nu niks extra's nodig heb. Dus ben ik totaal €14 kwijt aan verzending voor niks. Ben ik absoluut niet blij mee, tevens krijg ik ook geen reactie op mijn mail die ik heb gestuurd en wordt er dus niet mee gedacht aan een nette oplossing. Erg jammer.

Perfect.

Besteld zelfde dag thuis. Meer kan ik niet zeggen. Nette bezorger. Bedankt!

Goed en snel geleverd

Groot assortiment, snelle levering!

Ook voor mijn oldtimer bromfiets kan ik hier voor onderdelen terecht. En voor een goede prijs/kwaliteitverhouding!

geweldig!

de 2takt olie blijft gewoon goed toch geen vastloper netzoals met die actio troep gewoon goede kwaliteit

Heel tevreden

Havenkade 1