Op tijd levering en goede service

Fijn bedrijf met een goede service!

Na enige tijd een cilinderkop van een GY6 blok in gebruik te hebben gehad , bleek deze kop een afwijking aan het inlaatkanaal te hebben, omdat ik zelf al een andere (2e hands) cilinderkop had gekocht, keurig mijn geld terug gekregen . Grote service!

G

Goed op tijd

Goed product

Zeer rappe verzending en goed produckt Dank uw.

Heel goed altijd snel leveringen

Snelle levering, boven verwachting

Op zondagmiddag besteld, maandag geleverd. Super!!

perfect

pakket snel geleverd, altijd vorraad, goed verpakt voor een scherpe prijs.

Snelle verzending

Snelle levering correcte prijzen

Het pakketje bracht een glimlach om mijn zoons gezicht.

Super snelle levering en Top product Kickstartdeksel voor een Piaggio. Mijn zoon heeft het onderdeel gelijk op zijn scooter gemonteerd en het glimt je tegemoet.

Geen medewerking naar klant toe.

Heb twee orders geplaatst binnen vijf minuten, vriendelijk gevraagd deze samen te voegen ivm verzendkosten. Helaas is ondanks mijn snel reageren niet gelukt, wat naar mijn mening ook anders had gekund.

Ruime keus, goede prijs en binnen de afspraken

jammer dat retourneren niet gratis is.

als dit gratis is dan zeker 5 sterren

Zeer goede leverancier!

Levert snel en correct, nog nette prijzen ook. Ik bestel hier al enkele jaren met veel plezier :)

Zeer tevreden!

De site is heel overzichtenlijk,kan er altijd vinden wat ik nodig heb!Daarom vindt ik deze site top en bestel ik hier alles wat ik nodig heb voor mijn brommers of scooters!Bijna alles verkrijgbaar!Raad deze site aan iedereen aan!Prijs en levering zijn top!Alles komt netjes verpakt,en prima optijd binnen !Zou zeggen twijfel niet en bestel hier!Mvg Ronny

kan niet beter

altijd bereikbaar als je belt altijd snel op e-mail reageren en als je iets wilt retourneren heb je zelfde dag nog je geld terug

Dit is dus een winkel zoals het hoort. Onderdelen bestellen, en voor je het weet heb je het thuis. Mits voorradig natuurlijk. Ga zo door.

Overdonderd

Altijd goede service en goede kwaliteit en aardige mensen nog nooit zoon goed bedrijf gezien Mvg Demy Volders

keurige website juiste onderdelen snel geleverd

makkelijk navigeren op de site veel onderdelen snelle levereing

De producten zijn duidelijk omschreven en ook de levering is zoals het staat beschreven, netjes optijd geleverd en zat goed ingepakt. Ben ook erg blij met de producten. Bedankt K-Parts!

Gewoon prima en snel

Gewoon prima en snel van a tot z. Zonder verder enig ge***.

Goed spul en snel geleverd

Snel en goed geleverd

Super bedrijf!!!!

Goed webshop met goed beschrijving en goede foto’s!!! En altijd op tijd de bestelling thuis bezorgd!!! Gewoon super!!!!!!!!

Super geregeld

Inderdaad vandaag voor 23.00 uur bestellen, zelfs op zondag en de volgende dag in huis

Goeie service

Meerdere keren olie besteld en hartstikke tevreden

Werd snel bezorgd en kwam heel aan de service was ook goed

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk