Pluspunten
Mooie kwaliteits producten tegen een scherpe prijs.
levertijd bij bol kwam niet overeen met de werkelijkheid teveel eenzijdige communicatie over product (vanuit jullie en vanuit bol is dubbelop) een enquete zit ik ECHT niet op te wachten, en een herinnering al helemaal niet
Pluspunten
Ik heb voor het bestellen gebeld en de persoon die ik aan de lijn had was erg vriendelijk en wist waar ze het over had.
Verbeterpuntenbeschadigde verpakking lego
Op de site staat voor 16 uur besteld de volgende dag in huis.Na 3 dagen een mail dat het pakket 1 of 2 dagen later binnen is. En na 2 dagen de mail van deze beoordeling. Vreemd als je nog niks hebt ontvangen. En dan vandaag (na 8 dagen!!) eindelijk het pakket binnen. Heel jammer!!
nvt
Pluspunten
Levertijd zelfs sneller dan bol.com, terwijl ik het via deze site besteld had
Pluspunten
Snelle levering! Top!!
Pluspunten
snelle levering van het gevraagde product
Pluspunten
ik zit al enkele dagen op de aflevering te wachten, ondanks enkele afspraken Uwerzijds
Verbeterpuntenandere vervoerder
ik kan niets beoordelen want ik heb het product nog steeds niet ontvangen
Niet meer verzenden met DPD. Na één poging werd het pakket niet opnieuw aangeboden maar moest ik het zo ver ophalen dat ik beter zelf naar de winkel had kunnen gaan in plaats van online te bestellen.
Pluspunten
het is perfect
Pluspunten
Ruime keuze, en snelle levering.
Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten voor een prima prijs. de site is mooi en overzichtelijk en de levering ging snel .