Pluspunten
Soepel en behulpzaam
VerbeterpuntenZorgen dat spellen niet kunnen verschuiven, zodat hoeken niet beschadigd kunnen raken
Pluspunten
VerbeterpuntenInpakken materiaal voor verzending kan zorgvuldiger. Speelgoed was een cadeau. Doosje flink ingedeukt omdat verzenddoos kleiner was als cadeautje. Dat zorgde voor beschadiging en dat is jammer voor gever en ontvanger van cadeautje.
Pluspunten
Hey, wat super leuk om te zien dat jullie bedrijf een succes is geworden!!
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
bestelling is prima verzorgd
Pluspunten
was een verkeerd zorgvriendje opgestuurd, gebeld ben netjes te woord gestaan, probleem werd direct opgelost, volgende dag al het goede zorgvriendje in huis, top serves, en een hele blije kleinzoon!!
Pluspunten
Voor het eerst iets besteld hier. Was volgende dag in huis. Prima!
Pluspunten
Speelgoedwinkel als geen andere, vriendelijk en een zeer prettige uitstraling
Pluspunten
De beste prijs en snelle levering.
?????
Pluspunten
Pluspunten
Kreeg snel een reactie terug van het bedrijf. Volgens de afspraken geleverd, keurig verpakt.
Pluspunten
Veel producten en snelle levering
niet nodig. is goed
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie