Pluspunten
Snelle levering, mooie duidelijke site
VerbeterpuntenWishbone bike 3 wieler willen bestellen. Gaf 21 juni aan pas in voorraad te zijn. Maar was eind juni nog niet in voorraad uiteindelijk ergens anders de tweewieler besteld en hier het extra wiel.
Pluspunten
In alle opzichten perfecte levering tegen de beste prijs!
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen
Pluspunten
een speelgoedwinkel waar kinderen en ouders blij worden
Verbeterpuntenbetere tags voor zoeken producten, vaak alleen een hit als je exact de juiste titel intypt en zelfs dan niet altijd terwijl het dan bv in de winkel naast staat, dus dan weet je zeker dat het artikel er wel is.
Pluspunten
Prettig geholpen en kadootje leuk ingepakt! Enorm groot assortiment!
Pluspunten
Goede en mooi verzorgde site.
VerbeterpuntenAls verbeterpunt zou ik een andere bezorg firma zoeken dan DPD, zeker als deze firma al meerdere keren niet op tijd kan leveren. Het niet op tijd kunnen leveren van een product is zeer frustrerend voor de klant.
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
goed te vinden en prettige site
Pluspunten
Leuke site
Verbeterpuntenik heb het donderdag avond bestelt en ben expres de hele zaterdag hiervoor thuis gebleven en toen kwam het pakje pas maandag. Erg irritant.
Pluspunten
Vriendelijk, kennis, service!
VerbeterpuntenZou ik niet weten