Pluspunten
personeel. communicatie, betrouwbaarheid en nazorg en garantie zijn nvt. Dit kan ik niet invoeren. steeds een 1 ingevoerd. Kan ik dus niet over oordelen. Totaal oordeel is uitstekend, zie de waardering.
Verbeterpuntengeen
foto met beter zicht op grootte.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Keurig verpakt en zoals beloofd de dag erna in huis. Product is van dergelijke kwaliteit.
Pluspunten
Goed verpakt, snel geleverd
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag per mail gekregen.
VerbeterpuntenVerzend verpakking van het boek was slecht, hierdoor beschadigd. Wel kunnen ruilen.
Pluspunten
Prima, snelle levering!!
Pluspunten
Super snelle levering!! Prijs kwaliteit verhouding goed
Pluspunten
Snelheid en overzichtelijke website
Waarschijnlijk kunnen jullie hier niets aan doen maar ik wil het wel even aangeven. De pakketbezorger, (in dit geval DPD) geeft via de mail door dat het pakket de volgende dag geleverd wordt. En geeft in dezelfde mail aan dat er nog een vervolgmail komt met daarin een track en trace nummer. Dit gebeurt niet waardoor ik de hele dag op het pakketje heb gewacht. Beetje jammer!
Pluspunten
ik werd duidelijk geïnformeerd en de volgende dag nog een vraag goed beantwoord , waarna ik ben overgegaan tot bestellen. De volgende dag prima aan huis afgeleverd.
Verbeterpunteneerste contact geweest en een goeie ervaring
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke klantvriendelijke communicatie
Pluspunten
Wordt in goede dozen geleverd. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenStond niet op de site ivm hemelvaart andere bezorgafspraken oid. Hemelvaartsdag besteld voor vier uur en het kwam maandag pas binnen.