Pluspunten
1 van de bestelde producten was niet meer op voorraad. Per e-mail bericht ontvangen met de mogelijkheid tot een vervangend product of teruggaaf van het bedrag van dat product. Snelle reactie op mijn antwoord en daarna correcte en snelle verzending van het pakket. Erg tevreden!
Pluspunten
Snelle levering en bij vragen of wijzigingen vindt er telefonisch contact plaats.
Pluspunten
Snelle levertijd, goede zoekmachine
Pluspunten
Snelle levering duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, makkelijk
Pluspunten
foutje gemaakt en verkeerde artikel besteld maar naar een korte telefoontje was alles meteeen opgelost
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs incl. verzending
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
We wachten nog even af met de beoordeling, net bestelling gedaan vanuit Nieuw Zeeland, gebruikmakend van NL rekening Ziet er erg goed uit! Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is voor ons basisadres in Nieuw Zeeland.
Pluspunten
zie beoordeling boven
Pluspunten
zeer snelle levering!!! Alles perfect in orde!!!
Pluspunten
Personeel aan de telefoon was aardig en behulpzaam.
VerbeterpuntenAls een klant een mail stuurt, beantwoordt die dan dezelfde dag en niet bijna een week later. Als je belooft in een bepaalde week te leveren, maar dat lukt niet, meldt dit dan. Stel je verzendmodule anders in. Ik had het pakket al lang ontvangen, maar niet via de standaard route. Nu kreeg ik alsnog een mail dat mijn pakket verzonden was. Snel gebeld om dubbele verzending te voorkomen, maar het bleek iets uit het systeem te zijn.
Pluspunten
Ondanks te last besteld toch op tijd geleverd na telefonisch contact.