Prijs was vrij hoog per stuk bij afname van meerdere stuks
De vraag om een klantbeoordeling te geven, komt wat betreft nazorg en garantie een beetje snel...
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Besteld net voor de kerst, was bang dat het niet op tijd geleverd zou worden. Heb bij mijn bestelling een opmerking erbij gezet dat het een kerstkado betrof, en gelukkig kwam mijn pakket de eerst volgende werkdag al thuis. Ik zag op de pakbon dat mijn opmerking gearceerd was, ze hebben er dus duidelijk rekening mee gehouden. Super!!! Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, maar zal er zeker weer bestellen!
Pluspunten
Zondag besteld Dinstagmiddag afgeleverd in de tijd die werd doorgegeven. Zeer netjes
Pluspunten
Snelle levering, duidelijkheid over bestelling, scherpe prijs.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenIk had voor bezorging bij een DPD punt gekozen, werd echter thuis bezorgd. Was niet erg geweest als het geen cadeau was geweest.
Pluspunten
Klopt met verwachting
Pluspunten
omdat ik net te laat was voor de levering op de volgende dag via het Kiala-punt, werd ik opgebeld of thuisbezorging de volgende dag ook mogelijk was. ik had mijn pakketje netjes de volgende dag. super service!
Ik word gevraagd om een product te beoordelen dat ik nog steeds niet heb ontvangen! Afgelopen maandag 22-12 verzonden, heden 24-12 om 21.52 uur nog steeds niets ontvangen. Het was dus een kerstkado...:-(( En van de DPD en Kiala site word je niets wijzer, want de status is sl 2 dagen: "Pakket aangekomen op sorteercentrum in Nederland. U krijgt bericht zodra het pakket op uw Kiala Punt is."
Pluspunten
goedkoop en goed produkt
VerbeterpuntenVerzending naar ander adres.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering ondanks de feestdagen.
VerbeterpuntenIk had aangegeven het op te willen halen bij een afhaalpunt bij de Jumbo in mijn woonplaats. Is het toch bezorgd op een moment dat ik niet thuis was en afgegeven bij de buren. Het is goed gekomen maar niet volgens afspraak.
Pluspunten
Super snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending en levering.