Pluspunten
Geweldig snelle levering in deze drukke SinterKersttijden! Goedkoopste prijs en lage verzendkosten!
Het is niet geleverd omdat adres verkeerd zou zijn. Chauffeur heeft niets gedaan om wel te kunnen bezorgen. Ik heb gelijk gebeld naar winkel. Medewerker zou me terug bellen en had mijn telnr. Ik heb 3 uur later zelf moeten bellen om te horen dat het niet gaat lukken. Volgende keer toch maar iets duurdere bol.com. Die spullen waren er wel op zaterdag ochtend.
Pluspunten
Snelle levering in Sinterklaastijd.
Pluspunten
Gewoon goed.op tijd en mooie prijs!!
Pluspunten
Ik werd keurig gebeld dat er een artikel niet meer voorradig was en kon zo snel een ander artikel doorgeven. De levering keurig op tijd en dat met de december drukte.
IN deze beoordelingssite van Kiyoh werkt het uitrolmenu bij 'Type particulier/bedrijf' niet goed. Ik ben 67, maar de site accepteert "55 plus'. Daarom heb ik maar 'stel' aangegeven.
Pluspunten
Weer snel en goed!
VerbeterpuntenGeen.