Pluspunten
Met de laatste 5 heb ik niets te maken gehad.
Pluspunten
Zeer snelle levering, lage verzendkosten.
VerbeterpuntenWeinig keuze in kleuren
Pluspunten
Snel klaar voor om op te halen competitieve prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Geeft met sms aan hoe laat ze het komen brengen, snel geleverd en verzendkosten relatief goedkoper dan bij andere internetshops.
Pluspunten
Mooi speelgoed, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Bij het bezorgen was de doos waar de producten in zaten deels open, en beschadigd.misschien de producten in een kleinere passende doos verpakken. De bezorger was al weg naar mijn buren voordat ik van de bovenetage naar beneden kon lopen. Misschien even langer laten wachten want ik wist dat hij zou komen dus was zeker thuis.
Pluspunten
Snelle levering. Snelle reactie op vragen.
Pluspunten
Snelle levering, mooie spullen
VerbeterpuntenAfhaalpunt was niet in gebruik! Enorm gedoe om ons pakje te krijgen.
Pluspunten
super snelle verzending naar Duitsland
VerbeterpuntenDuitsland overwegen Sub Verzendopties
Pluspunten
Snelle afhandeling, goed op de hoogte blijven en hele snelle levering!
Het product is nu uitverkocht!
Pluspunten
Bestelling zeer snel uitgevoerd. Goede informatie via de mail, zodat je op de hoogte bent van verloop van het bezorgproces.
Pluspunten
Website netjes overzichtelijk en compleet, veilig bestellen. Eerst nog per telefoon contact gehad, goed advies gekregen en bestelling is keurig op zaterdag geleverd. Een aanrader!
Pluspunten
snelle bezorging.
Verbeterpuntenlelijke doos,slecht ingepakt.