echte service!

mijn bestelling werd heel correct afgehandeld

Goed materiaal

Gemakkelijke manier om mijn kleindochtertje een geschenkje te bezorgen, aangezien ik ze door omstandigheden niet persoonlijk kan zien.

Snelste levering ooit!

Om 23.14u kreeg ik per mail de bevestiging van m'n bestelling (halve schijven van Grimm's en een klein kaarten spelletje). De volgende middag lag het pakketje al 'op de deurmat' (lees: werd bezorgd)!! Echt mega snel! En tevens zien de bestelde producten er naar verwachting goed uit :) en de prijs was ook nog eens mooi scherp geprijsd :)

Vlot

Communicatie en levering prima op orde

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst, via after pay betaald. Door het winterse weer uiteraard wat later geleverd, heb daar netjes een mail van ontvangen. M’n dochter is heel blij met d’r popje

Goeie service

Goeie ervaring,

Keurig verzorgd.

Het pakje heb ik keurig ontvangen alleen de bezorger is fout bezig mijn pakket is afgegeven bij de buurvrouw(dochter) want hij wilde het niet meer brengen vanwege de sneeuw terwijl mijn pad keurig schoon was. Hij vertelde dat hij nog meer pakjes had die hij niet meer bestelde op die dag.

Drama

Pakket verkeerd verzonden Pakket kwijt Vervolgens wordt er gedaan alsof ze alles beter weten en t pakje er gwn is Verschrikkelijke service Nooit meer

Wii hebben een hele mooie tent besteld en onze dochter is er helemaal fan van! De levering was helaas vertraagd bij de vervoerder vanwege het weer maar daar zijn wij goed over geïnformeerd. Al met al dik tevreden!

snelle service

Snelle levering en cadeau ingepakt

Betrouwbaar, snel en prima service

Zeer betrouwbare webwinkel. Item gekocht en afgerekend en na aflevering “spijt”, wilde toch iets anders bestellen. Contact gehad met de klantenservice, Retour was geen enkel probleem, retour ticket aangemaakt, item retour, geld retour.

Zoals altijd ging alles zo makkelijk en snel. De producten werden netjes en op tijd geleverd. Mijn kinderen zijn er blij mee!

Mooi product en snel geleverd

Ondanks drukte bij post snel geleverd en keurig op de hoogte gehouden van status pakket. Product was een kado en de ontvanger was er blij mee

Volgende dag geleverd ondanks dat ik vlak na de eindtijd had besteld. Items die ik had besteld waren net wat goedkoper dan bij andere webwinkels en gratis verzending vanaf 50 euro wat niet een enorm hoog bedrag is als je meerdere items in keer besteld (tov ander speelgoed shops die nooit gratis verzending aanbieden of vanaf 100 euro gratis verzending hebben)

Niet helemaal zoals verwacht.

Wij bestelden: Een boekje Twee grote treinen van rubbabu Een olifant van rubbabu Na een dag kregen we te horen dat er nog maar een grote trein was. De andere trein werd in overleg aangepast naar een turquoise auto. Uiteindelijk werd een kleine trein ipv grote trein geleverd. En een roze auto ipv turquoise. Na telefonisch contact bleek er geen enkele grote trein meer beschikbaar. De roze auto kon wel vervangen worden door een turquoise. Jammer dat we nu uiteindelijk geen trein hebben en de auto niet in een keer goed is geleverd. Ik zou jullie nog wel aanbevelen omdat jullie mooi speelgoed hebben. Maar een verbeterslag is nog wel mogelijk.

Supersnelle bezorging, netjes verpakt!

Snelle levering met goede tracking. Conform marktprijs

Snel levering

Het was heel eenvoudig om het item te bestellen. De volgende dag had ik het al in huis. Super service.

Zeer snelle verzending

Het speelgoed was dag na bestelling al binnen

Perfecte service

Veel productkeuze! Goede en klantvriendelijke service! Ik had gevraagd of de gekozen spellen konden worden ingepakt als cadeau en dit was geen probleem. Helaas kwam 1 van de spellen niet binnen op de verwachte datum, dus werd ik gevraagd of ik wilde wachten op het product of iets anders wou uitkiezen. Uiteindelijk heb ik iets anders uitgekozen en is het kleine prijsverschil niet in rekening gebracht.

Mooie collectie Steif knuffels

Heel fijn!

Alles gaat zoals je dat als klant hoopt, zelfs achteraf kunnen betalen.

Snelle levering pakje slecht ingepakt.

Het pakje was beschadigd in de hoek, de kleurendoos is van karton, doordat het pakje niet goed was ingepakt, was een hoek ingedeukt. Mijn kleindochter had zich zo verheugd dat ik geen trek had om het terug te sturen.

snel en kwalitatief goed

Boven verwachting snel geleverd,goede communicatie tussentijds. Alleen mag de doos van de verpakking wel iets kleiner nu konden er wel 3 in! zonde van het mileu

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen