Pluspunten
Pluspunten
Keurige levering, probleemloos
VerbeterpuntenVerzendkosten verlagen
Pluspunten
Een goede service en supper snelle levering.
Verbeterpuntenvoorraad op internet kunnen zien
Pluspunten
Snelle levering zonder problemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Mogelijkheid voor afhalen bij winkel en winkel is centraal gelegen.
VerbeterpuntenBedrijf dat de bestelling bezorgt zou pakket bij buren kunnen afleveren indien we niet thuis zijn. Op zijn minst zou er berichtje in de bus gedaan kunnen worden dat men geweest is.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit van het product
Vrij prijzig
geen
Helaas kon de pop niet afgeleverd worden in de postbus, stond nl. niet vermeld, daardoor liep de bezorging behoorlijk vertraging op. Prettig was dat er telefonisch contact door u gezocht werd, om naar een goede oplossing te zoeken. Eind goed, al goed en kleindochter alsnog blij met haar pop
Pluspunten
Fantastisch meegedacht!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Keurige, snelle aflevering. Ik stuurde email en kreeg direct een mail terug. Super !
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle levering
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntensnelheid/afspraken nakomen. Maandag 05-05-2014 voor 16.00 uur besteld. 06-05-2014 geen bestelling of enig bericht. 07-05-2014 e-mail bericht gestuurd. 08-05-2014 geen enkel bericht, ook geen antwoord op e-mail! Donderdag 08-05-2014 rond 12.00 h gebeld. De heer zou het nakijken en 's middags terugbellen. Niet teruggebeld maar wel e-mail dat pakket was verzonden. Op track en trace gezien dat pakket op 06-05-2014 om 9.22 was aangeboden. Pakket ontvangen vrijdag 09-05-2014 rond 15.00 uur. Tip 1: track en trace preciezer het tijdstip van bezorging aan laten geven (ik heb de hele dag gewacht want het pakket had ik zaterdag nodig). Tip 2: Excuses aanbieden en verklaring van de fout.
Misschien, als een email naar de klantenservice wordt gestuurd, even laten weten dat het verzoek in behandeling is, en dan eventueel wat voortgangsmededelingen sturen.
Pluspunten
lage prijs ivm andere sites
Verbeterpuntenlevertijd !!! ik wacht al meer dan een maand op mijn artikel en heb nog steeds maar de helft van mijn bestelling. HIer omtrent is er zo goed als geen communicatie.
Pluspunten
Goedkoopste prijs en snelle levering!