Onze bestelling stond half ingepakt gereed, er waren vragen maar er werd vanuit de kant van PlanetHappy geen contact met ons opgenomen. Dit bleek pas na een telefoontje van onze zijde.
weet ik niet
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, zeer verzorgd! Komen na wat ze beloven. Uitgebreid aanbod om uit te kiezen. En... ook nog een leuk tasje er gratis bij gekregen!
Pluspunten
Fijne overzichtelijke sit
Pluspunten
Ik had het binnen een dag nodig en het was er ook binnen een dag! Super!
VerbeterpuntenIn de mail die ik kreeg stond dat ik het binnen 2 werkdagen kon verwachten, terwijl er op de site stond dat ik het 'morgen' in huis zou hebben als ik het voor 16u besteld had, dit zorgde voor enige verwarring. Uiteindelijk was het er wel gewoon de volgende dag, dus dat was fijn!
Pluspunten
De levering was snel en de klantvriendelijkheid was goed.
VerbeterpuntenMoest voor de overige artikelen die ik weer terug wilde sturen eerst naar de klantensurfers bellen om aan een antwoordnummer te komen. Had het ook wel prettig gevonden wanneer deze gewoon op jullie site te vinden is.
Pluspunten
Snelle levering en gunstige prijzen
Pluspunten
Prima website. Snel gevonden wat ik zocht.
Pluspunten
Prachtig speelgoed en super service! Volgende dag ingepakt thuis :-)
Indien men beloofd dat bestellingen van voor 16.00 uur worden verwerkt zodat deze (afhankelijk van het postbedrijf) daags erna wordt geleverd moet men als internetbedrijf deze afspraak nakomen. Dat het postbedrijf eerder is komen ophalen is dan vervelend maar geen reden van vertraging voor de klant. Ik als klant heb de aankoop bij planet happy onveranderde gedaan omdat de knuffel de dag erna geleverd zou gaan worden. Mijn bestelling is dan ook voor 16.00 uur gedaan. In dit geval had u helaas mijn pakket zelf even moeten afgeven bij de post. Zo doe ik dat met mijn eigen internet bedrijf tenminste.
Pluspunten
Positief is, dat ondanks dat de producten niet in voorraad waren, er toch binnen afzienbare tijd geleverd werd. Negatief of verbeter punt vind ik de reactie op mijn mailtje. op mijn mailtje met de vraag : hoe lang is de levertijd als U het product niet op voorraad hebt??. Op dit mailtje, heb ik nooit geen reactie ontvangen. Jammer.
VerbeterpuntenNegatief of verbeter punt vind ik de reactie op mijn mailtje. op mijn mailtje met de vraag : hoe lang is de levertijd als U het product niet op voorraad hebt??. Op dit mailtje, heb ik nooit geen reactie ontvangen. Jammer.