Pluspunten
Snelle en nette levering zelfs met de feestdagen!
VerbeterpuntenOmschrijving van het artikel kan veel uitgebreider. Kwaliteit is niet geweldig maar ook niet slecht.
Pluspunten
heel vriendelijke en behulpzame mensen bij de klantenservice, goede sortering en zelfs rond kerstis snelle levertijd
Verbeterpuntende besteldienst voor de zaterdag goed onder controle houden
Pluspunten
Tijdige levering.
Pluspunten
Er is uiteindelijk geleverd wat was besteld. En de website werkt goed.
VerbeterpuntenKom beloftes na en reageer op mails die worden gestuurd. Er wordt beloofd dat er de volgende dag wordt geleverd als je voor 16.00 uur besteld. Bij ons kwam het komt pas 3 dagen later. Ons neefje zat zonder verjaardagscadeau. Heb er ter herinnering/hint nog een mail over naar de klantenservice gestuurd; daar wordt niet op gereageerd. Erg fout.
Communiceren, wanneer beloofde levertijd niet haalbaar is.
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke factuur
Pluspunten
Snelle levertijd, ook fijn dat het product dat ik zocht aanwezig was
VerbeterpuntenIk had liever mijn factuur per post, dat vind ik persoonlijk overzichtelijker
Pluspunten
Prima mail over het niet leverbaar zijn van een spel. Aan de telefoon een vriendelijke dame die meteen hielp en eerlijk was. Geld was rap teruggestort en het overgebleven deel van de bestelling direct geleverd
VerbeterpuntenJammer dat niet meteen duidelijk was bij bestellen dat een spel niet meer leverbaar was. Snelheid van reageren en leveren blijft achter bij grote bedrijven als Bol.com...
Pluspunten
snelle levering. kwaliteit van het speelgoed is erg goed
VerbeterpuntenDe doos waarin het product vervoerd was, zag er wat gedeukt/slap uit. De doos waarin het speelgoed zat van quadrilla was oud. Hoeken beschadigd, de doos zelf ook( niet door vervoer), ook verkleurd Het was ws een dood uit een oude serie. Niet leuk om het in zo'n doos cadeau te moeten geven. Bovendien had men dan flink wat van de prijs af moeten doen!!Of het OP Z"N MINST moeten melden.beoordeling geven vind ik moeilijk( ik beveel het bedrijf aan ja/nee) Dit is mijn eerste bestelling en eigenlijk was ik niet tevreden,Dus er een nee van gemaakt.Ik ontvang graag nog een reactie van Planet Happy,
Pluspunten
Direct telefonisch contact Volgende dag bezorgd
Pluspunten
Snelle levering en correcte informatieverstrekking hierover
Pluspunten
Zeer snelle levering en precies zoals beloofd
VerbeterpuntenDuurder dan andere websites
Pluspunten
snelle levering en snelle reactie per email
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle service.
Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar, snel geholpen.
Pluspunten
Jullie doen wat je belooft:snelle levering
VerbeterpuntenOp de meegestuurde factuur staat in h et geheel geen bedrag. Ik had al welbetaald maar miste het betaalde bedrag nog eens terug te zien
Goedemorgen, Als het goed is ontvangt u als bijlage bij een e-mail de factuur met daarop het betaalde bedrag inclusief eventuele verzendkosten. Met het pakket wordt altijd alleen de pakbon meegezonden, dan is wel te controleren of de zending klopt, naar wanneer het een cadeau betreft de ontvanger niet ziet wat het heeft gekost. Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen PlanetHappy
voor kleine pakjes evt. minder verzendkosten
Goedemorgen, Bedankt voor uw tip! Wij werken er hard aan om de kleine pakketjes via de brievenbus te laten bezorgen. Hierdoor zullen inderdaad de verzendkosten naar beneden gaan en hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. Wij hopen dit in januari van 2014 te realiseren. Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen PlanetHappy.nl
Pluspunten
Snel Leuk origineel speelgoed
Goedemorgen, Bedankt voor uw compliment! Wij proberen steeds weer op zoek te gaan naar leuk en origineel kwaliteit speelgoed. Natuurlijk zal ook het bekende kwaliteit speelgoed niet bij ons ontbreken, zodat u voor al het kwaliteit speelgoed bij ons terecht kan! Mocht u nog tips hebben voor ons assortiment? Laat het ons weten! :-) Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen PlanetHap
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve review! Wij hopen u snel weer van ons mooie kwaliteit speelgoed te mogen voorzien! :-) Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen PlanetHappy.nl