Pluspunten
Prettige site, snelle levering.
VerbeterpuntenDe doos die ik ontving was stoffig, open en beschadigd. De inhoud was gelukkig wel compleet maar totdat ermee gespeeld gaat worden weet ik niet of het juiste product er in zit aangezien het om een goudstukjes opgraaf set gaat en er nu van alles in het blokje gips zou kunnen zitten (dino/edelstenen) aangezien de verpakking open was.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review! Uiteraard hoort de doos niet stoffig, open en beschadigd te zijn, waarvoor onze excuses. Als het goed is zitten de goudstukjes er wel gewoon in. Wanneer dit niet het geval is, kunt u gewoon contact met ons opnemen en zullen wij een nieuw pakketje toesturen. Wij zullen er voor zorgen dat uw volgende bestelling in goede orde bij u komt! :-) Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met
Pluspunten
Zeer snelle levering , uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor het gekochte product
Verbeterpuntengeen
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie review! :-) Wij blijven steeds op zoek naar leuk origineel kwaliteit speelgoed en hopen u snel weer blij te kunnen maken met iets leuks! Uiteraard zijn wij nog wel nieuwsgierig waarom ons personeel een onvoldoende krijgt? Graag horen wij wat we kunnen verbeteren. Of was n.v.t. beter geweest? Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen PlanetHappy.
Pluspunten
GEEN
VerbeterpuntenIK HEB EEN BESTELING GEPLAATST EN HEB NOOIT IETS ONTVANGEN
Geachte mevrouw Horrevorts, Wij hebben uw bestelling bekeken en gezien dat u had gekozen voor 'Afhalen in Driebergen'. Uw bestelling lig nu dan ook al een ruime 4 weken voor u klaar. Wanneer u wilt dat wij dit opsturen voor u is dit geen enkel probleem en uiteraard kunt u het ook nog steeds gewoon komen afhalen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen aanpassen. Service staat bij ons namelijk echt op nummer 1, dat past namelijk bij de kwaliteit van ons speel
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve review! Als er ooit wel iets beter kan, laat het ons weten! Dan kunnen wij onze service richting u nog verder verbeteren. :-) Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen PlanetHappy.nl
Pluspunten
levering volgens afspraak
Verbeterpuntenik kan niet over alle punten een beoordeling geven, heb niet met personeel te maken gehad bijvoorbeeld
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve review! :-) Wanneer er toch nog iets is met de loopscooter staat onze klantenservice voor u klaar. Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen PlanetHappy.nl
Pluspunten
ruim assortiment, vlot verzonden
Verbeterpuntengeen
Goedemorgen, Bedankt voor uw complimenten! Wij zullen ons assortiment van Quadrilla (Hape) nog verder verbeteren, zodat het nog leuker wordt om deze banen ui te breiden. Ter informatie; Quadrilla is in juli 2012 overgenomen door Hape. Vandaar dat de naam bij veel banen is gewijzigd. Echter is er niks aan het systeem gewijzigd gelukkig. Wanneer u nog vragen heeft zijn wij altijd te bereiken via 0343 522020 of [email protected] Met vriendelijke groet, Mark Ligteringen Pl
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam Snelle levering
VerbeterpuntenOnline voorraadstatus zou zich automatisch moeten aanpassen bij een bestelling.
Pluspunten
Prima verzorgd, bij vergissing of onduidelijkheid meteen contact opgenomen en volgens afspraak geregeld. Applaus
Pluspunten
Wij misten een onderdeel en belden op.De dag erna was het al geleverd.Super service dus!
VerbeterpuntenBetere controle van alle onderdelen.Spaart geld en tijd.
Pluspunten
Makkelijk en betrouwbaar bestellen. Kon levering van bestelling goed volgen via internet. Hartelijk dank en beveel jullie site aan bij mijn familie, vrienden en bekenden.
als je reclame maakt voor 16.00 uur besteld volgende dag voor 16.00 uur in huis dan moet je die na komen ik heb hierdoor een kind moeten teleurstellen om dat er bij mij nog een dag bij kwam
Pluspunten
vriendelijk personeel aan de lijn, snelle levering.
Pluspunten
Over het algemeen had ik geen problemen met de levering etc. Maar ik wilde eigenlijk geen beoordeling doen, maqr na de weet ik hoeveelste herinneringsmail werd ik licht geïrriteerd door jullie.
VerbeterpuntenSTUUR GEEN HERINNERINGSMAILS
Pluspunten
Snelle levering, telefonisch contact bij vragen omtrent bestelling, netjes.
Pluspunten
Snel, klantvriendelijk en zeer behulpzaam.