Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenOp tijd leveren!
Pluspunten
Snel en eerlijk. Prima communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima service, had een mini besteld maar wou hem omruilen tegen een grote en dit werd zonder problemen gedaan binnen een paar dagen.
Pluspunten
Goede contact met de klant, snelelevering en duikelijkheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levertijd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles heel netjes afgeleverd en de winkel sta je altijd netjes en eerlijk te woord over de bestelling
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Snel geleverd en keurig verpakt.
VerbeterpuntenAangegeven om via postnl te versturen, maar alsnog via DPD ontvangen.
Pluspunten
mijn kleinzoon was er toch blij mee
VerbeterpuntenDe bestelde xyloon (met twee stokjes, Hape) staat op de doos afgebeeld, maar in de doos zat een andere xylofoon (met één stokje, Plan Toys); Vragen te kiezen uit 2 bezorgbedrijven is zinloos als jullie niet het gekozen bedrijf laten bezorgen;
Een schroefgat verkeerd geboord. We komen nog langs
Pluspunten
Supersnelle levering, vrij kwetsbaar product was goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snelle levering, zelfs voor betaling.
Verbeterpuntengeen
Het is misschien zinvol om bij aankoop van speelgoed e.d. een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij te leveren, m.vr.gr. Frans Timmermans
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenOp tijd leveren en mails beantwoorden.
Pluspunten
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, lage verzendkosten, supersnel in huis
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke uitleg, professioneel en zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenVooral zo door gaan! Voel me als consument gewaardeerd en kom zeker terug!
Pluspunten
Over de garantie kan ik eigenlijk niets zeggen maar neem aan dat wanneer er problemen zijn, we gewoon kunnen bellen? :)