Duidelijk

Duidelijke website en handig afhaalpunt

Bestelde spullen snel in huis

prima product, prima levertijd

Snel, efficiënt en netjes geregeld!

Kraamcadeau laten bezorgen. Ontzettend gemakkelijk en erg snel geregeld. Fijne website, goede afhandeling.

Alles oke. Prima berichtgeving en bezorging

Perfecte ervaring. Heel tevreden.

Hele snelle levering! 'S Avonds besteld, de volgende ochtend om 10.00 uur al in huis. Juiste artikelen en netjes verpakt.

Naar verwachting

Makkelijke website, snelle afhandeling

Netjes, snel en ook nog leuk ingepakt!

Netjes, snel en ook nog leuk ingepakt!

Super .

Snelle levering, bij retour goed en snel geholpen. Alles heel duidelijk.

Mooie spullen en snel geleverd

Fijne webshop met goede service.

Na een tip de site bezocht

Na de keuze prima voortgang en levering snel!

Vriendelijk contact

1 artikel, was niet meer leverbaar. Daarover netjes contact gehad met een goed voorstel. Verder prima geleverd.

Goede service. Door de Corona is de winkel gesloten. Zo fijn dat mijn aankoop de volgende dag bij de buurman opgehaald kon worden!

Shop local

Superfijn dat we nu met corona ook bij deze leuke speelgoedwinkel mijn bestelling kan plaatsen. Tevreden over de service.

Een goeie en snelle levering. Savonds besteld volgende dag in huis

Snel geleverd en een leuke prijs . Moet het kadootje nog geven kindje is morgen 31 Jan jarig

uitstekende service, ondanks verplichte sluiting

Bestelling snel geleverd, bij het naast gelegen bedrijf af kunnen halen, top!

Top ervaring

Alles naar wens

Snel en mooi speelgoed

Hele fijne service

Leuke knuffel en snelle bezorging!

Ruime keuze en netjes verzorgd

Snelle levering, prettige overzichtelijke site

Ik was heel gericht op zoek naar Oball go grippers, via Google kwam ik al snel op de site van planet happy. Een goede overzichtelijke site. De autootjes had ik de volgende dag al in huis.

Goede service!

Via de website voor 16.00 besteld en vanaf 16.30 dezelfde dag kon ik het al afhalen! Superleuke winkel met goede service!

Product besteld en snel geleverd

We zochten een loopfiets en kwamen bij planethappy.nl uit. Fiets besteld en snel geleverd ,netjes verpakt en goeie beschrijving erbij dus het in mekaar zetten was zo gepiept. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima op tijd geleverd

100% tevreden

Snel en accuraat

Mijn bestelling werd goed verwerkt en buiten verwachting in deze drukke tijd snel geleverd.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen