Goed en snel

Zie boven

uitstekende speelgoedwinkel

Prima en snelle afwerking van mijn bestelling

Zie boven

Soepele afwikkeling

Top service!

Snelle en goede service. Zeer prettig en behulpzaam klantcontact!

Super service, goed en heel snel!

Ik het weekend besteld, maandagochtend bezorgd. En dat in deze drukke tijden...

snelle bezorging, zo klein mogelijk verpakt

ik had alleen graag de mogelijkheid gehad het pakje op te halen op de Velperengh, woon er namelijk vlakbij. Nu 5 euro verzenkosten betaald voor een brievenbuspakketje.....

Uitstekend.

Goed en snelle levering. Makkelijk de spullen te bestellen online zonder account.

Niet binnen een dag bezorgd zoals er op de site staat, maar dat ligt vanwege de drukte vast aan PostNL. Dagje later prima verpakt ontvangen. Dank! :)

Goede service!

mijn product zeer snel ontvangen!

Heel snel bezorgd en prima in orde.

Ik was op zoek naar een cadeau dat elders niet meer verkrijgbaar was en vond het bij PlanetHappy. En nog goedkoper ook. De volgende dag al in huis.

Leuke kinderspeelgoed

Leuk kinderspeelgoed, goed en snel bezorgd. Ff zoeken naar een bijpassend magneetbord.

Prima 3n snelle levering en heel mooi assortiment. Super!

Erg leuke Winkel

Snelle levering zoals afgesproken. Ik had verschillende artikelen gekocht, waaronder pluche knuffels voor een baby. alles zat los in de verzend-doos. Misschien een aandachtspuntje om de aangekochte artikelen in vloeipapier te verpakken. Het is vriendelijker en hygiënischer. Met vriendelijke groet

Prachtig speelgoed

Prachtige winkel met heel mooi kwaliteitsspeelgoed. Tevens de gangbare merken als playmobil en lego aanwezig. Kortom voor ieder wat wils.

Superservice

Zeer snelle reactie en heel divers en uitgebreid assortiment.

Accurate levering

Bestellen, afrekenen, leveren, lukte allemaal uitstekend, maar de communicatie is wat raadselachtig. Waarom degene voor wie het cadeautje bestemd is aanspreken in de correspondentie, en niet degene die besteld heeft? Bovendien was het een pasgeborene..

Perfectly happy ;-)

Prachtige puzzel, mooi op tijd

Snel, goed en behulpzaam

Geweldig geholpen toen ik iets fout had gedaan met de betaling. Zondag's besteld en de volgende dag al binnen, geweldig.

Zeer snel verzonden, goed verpakt. Zou zeker weer bestellen.

Fijne winkel

Keurige en snelle service. Fijne webwinkel met een ruim assortiment divers speelgoed.

Supersnel

Waar veel webshops in Coronatijd vermelden dat de verzendtijd langer kan duren was mijn bestelling bij planethappy.nl de volgende ochtend al in huis

Precies dát gevonden wat ik zocht

Ik had voor mijn kleinkind 4 cadeautjes nodig van een bepaald thema van Jelly -cat Alleen Happy Planet kon mij dit bieden. Op mijn verzoek werd get prachtig ingepakt en supersnel geleverd.

Snel, betaalbaar, eenvoudig

Ik kon snel vinden wat ik zocht, alles was op voorraad, het was heel snel binnen. Ook prettig verpakt, niet veel te veel materiaal.

De bestelling is prima verwerkt!

Puike, vriendelijke service en adequate afhandeling.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen