Het duurde even, maar de kleinkinderen zijn reuze blij met de Rolf-scheppen.
De
De
16 April 2021
Yvonne
Almere
Persoonlijk bedrijf, goede communicatie en mooi speelgoed.
15 April 2021
Cindy
2394 em
I had a very smooth and kind interaction with the personnel. Shopping expirience was great!
Ramona cornelia BARBUS
AMSTERDAM
Niets negatiefs op te merken hoor
ingrid
Wageningen
Er is op vrijdagavond besteld en de levering zou op volgende dinsdag plaats vinden,maar tot mijn vreugde werd er al de volgende dag ,zaterdag dus, bezorgd.
T
steenwijk
Jeannette
's-Hertogenbosch
Prettige website, snelle levering. Plezierig contact met winkelmedewerker bij afhalen.
Froukje
Oosterbeek
Aanrader
Chittra
Amsterdam
Leuke webshop met een groot assortiment. De bestelling snel ontvangen, dus zeker voor herhaling vatbaar
Lau
Rotterdam
Afhalen op locatie is prima geregeld. Snel bericht en bij het afhalen stonden de spullen in een mooi papieren cadeautasje klaar.
Annika
Arnhem
Zoals beloofd de puzzel besteld en volgende dag al bezorgd.
Jacob Kanis
Kampen
De bestelling op 15 februari kwam uiteindelijk op 9 april binnen. De verwachting op de webshop bleef heel rooskleurig (steeds een paar dagen langer wachten. Na telefonisch contact duidelijkheid over de daadwerkelijke levering door de fabrikant. Uiteindelijk kwam de bestelling nog een week eerder dan verwacht. ServiceCenter geeft eerlijke informatie.
Willy
Eindhoven
Makkelijk af te halen in de winkel met aardig en behulpzaam personeel.
Ameena
Arnhem
KEURIG VERPAKT, SNEL GELEVERD, BEELDSCHONE KNUFFELS VAN JELLYCAT !
Mieke
N. BRABANT
Volgende dag al in huis. Mooie producten!
Tessa
Vries
Heb het fietsje nog niet binnen gekregen Dus kan nog niet mijn ervaring hier meer zetten Vorige keer voor andere collega ook xo’n fietsje gekocht En dat ging prima
Miranda
Vleuten
Ik bestelde een artikel dat op voorraad leek en de volgende dag bezorgd zou worden. Het artikel bleek toch niet op voorraad. Er werd geen contact met me opgenomen, bijvoorbeeld om een andere kleurstelling, wel op voorraad aan te bieden. Ik moest zelf bellen waar mijn bestelling bleef. Daardoor zat ik op de dag van de verjaardag nog zonder kado. Jammer. Product is later wel in goede orde ontvangen.
HM
Leiden
De knuffel die ik besteld heb was precies zoals hij omschreven was en ik had hem binnen 2 dagen binnen dus dat was super snel.
nadine
Sleeuwijk
Werd keurig attent gemaakt door de winkel op deze bestel mogelijkheid.
Hugo
GRAVE
Amazing customer service and really kind people :)
Alexandra
Amsterdam
Je kon precies volgen wat er gebeurde en wanneer het bezorgd zou worden !
Chana
Amstelveen
geen opmerkingen verder.
H.M.
IJsselstein
Zoals altijd werd mijn bestelling vlot en keurig verpakt geleverd! Ik ben heel blij met het mooie , duurzame speelgoed voor mijn kleinkinderen van Planet Happy!
Grietje
Hengelo