Zeer servicegericht!

Zeer snel verstuurd en zeer bereikbare, en heel vroendelijke klantenservice. Goed zaken doen.

Perfect geleverd en verpakt , proficiat

Prima en snelle service, maar er wordt niet gedaan wat wordt gezegd.

Ik heb een cadeau besteld voor mijn neefje, waaronder een kaartje. Ik heb gebeld en een medewerker zegde toe dat het kaartje beschreven zou worden als ik dat aangaf bij de bestelling. Dat heb ik gedaan. Het cadeau werd snel en goed geleverd. Helaas bleek het kaartje nog gewoon in plastic te zitten en onbeschreven te zijn. Dat viel me tegen, omdat ik hier speciaal over gebeld had.

Goede snelle service!

Fijne ervaring! Binnen 2 dagen in huis. Ik ben heel tevreden!

Prachtige winkel!

Prachtige belevingswereld met mooi kwaliteit speelgoed. Met de uitbreiding voor de houten trein wordt enthousiast gespeeld en online super snel verstuurd en ik kon het ophalen bij de buren Pets Place wat een service!

Fijne site

Ruim assortiment. Leuke merken en op tijd geleverd

Goede, snelle service

Misschien heb ik het over het hoofd gezien maar is het ook mogelijk om de bestelling te laten verpakken in cadeaupapier?

Hartstikke fijne bediening

Na een contact via de website hartstikke fijn en snel geholpen. Alleen het verkeerde gehad. Geen achteras voor een driewieler, maar voor een tweewieler. Helaas. Ga proberen weer in contact te komen.

Snelle levering, alle bestellingen goed en ongehavend ontvangen

Toegankelijke site, makkelijk bestelproces en alle goed en heel geleverd. Ook supersnel, de volgende dag al.

Supersnelle levering

Na bestelling was mij pakketje binnen een uur al opgestuurd. Contact met klantenservice ook prima!

Besteld en snel en correct in huis!

Niets op aan te merken

Goede en snelle levering. Zoals een webshop hoort te zijn! Top

Snel in huis, uitdagend mooi, maar er ontbrak een stukje

Puzzel bestel. Was snel bezorgd. Mooie puzzel, uitdagend moeilijk. Er ontbrak een stukje. Erg jammer.

top,

goed en snel geleverd,

Echt waar

Prachtig product dat mooi is afgewerkt en precies zo veelzijdig te gebruiken is als gesuggereerd.

Supersnelle levering en alles zag er mooi uit.

Prima service.

Prima verwerking vd bestelling. Snelle levering.

Mooie samenwerking voor een goed doel!

klantegericht en snel

Fijne en snelle communicatie!

Service gericht

Service gericht en klantvriendelijk. Heb je een vraag dan kijken ze het voor je na en verwerken de bestelling zeer vlot.

Hier ga ik vaker bestellen, of liever nog heen, als dat weer kan!

Deze keer online een bestelling geplaatst en ik werd de volgende dag al gebeld dat ik het bij hun “buurwinkel” af kon halen! Ook al was het de laatste dag van het jaar!

Snel en volledig tóch je kind een kerstcadeautje geven, veel dank!!

Teleurgesteld

Super leuk en schattig muziekdoosje besteld. Bij aankomst doet hij niets. Enorm jammer, dochtertje teleurgesteld terwijl zij zo blij was met haar ballerina.

Wat een geweldige service

Nog nooit zo snel na bestellen een pakket ontvangen. Wat een snelle service, echt alleen maar complimenten.

Supersnelle correcte ontvangst ondanks drukte PostNL.

Supersnelle correcte ontvangst ondanks drukte PostNL.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen