Vriendelijk geholpen

Het was erg fijn dat ik ondanks de lockdown gebeld werd door de winkel en dat ik de puzzel die ik had besteld nog mocht komen ophalen.

zeer goed

Mooi op tijd bezorgt en zonder problemen.

Snel en top

Product keurig en snel geleverd, top!

Snelle levering, mooie knuffels

Snelle levering (volgende werkdag, als beloofd) en dat in deze drukke kersttijd. Knuffels precies als afgebeeld, boven verwachting leuk zelfs. Communicatie over voortgang van het inpakproces en verzending helder en duidelijk. Zeer tevreden dus.

Snelle en goede levering

Mijn pakketje werd snel verzonden en de klantenservice reageerde ook snel en vriendelijk toen ik nog een vraag had over mijn bestelling.

Geweldige keuze

Zeer uitgebreid assortiment dat online overzichtelijk wordt gepresenteerd. Een gespecialiseerde winkel met rappe service. Wij komen zeker terug via de site en gaan vast ook eens kijken in Driebergen.

zeer goed en betrouwbaar

zeer goed en betrouwbaar

Snel verzonden goed verpakt

Snel verzonden goed verpakt

Goede service en levering

Ik was op zoek naar duurzaam speelgoed voor mijn zoontje. Planet Happy had zowaar alle merken die ik zocht in assortiment. De bestelling werd snel geleverd. Een item was echter stuk dus ik had een mailtje gestuurd. De volgende dag was er al een vervanging onderweg :) (nieuwe item is heel maar een beetje scheef gestikt dus ik denk dat het aan het specifieke product zelf ligt.) Ik kom zeker nog terug!

Geweldig!

Sylvania Family creche figuren besteld in de kerstdrukte en volgende dag al thuis! Helemaal top!!

Wij kregen een goed advies bij de aankoop van een houten garage.

Zowel in de winkel als via de telefoon kregen wij van het personeel een goed advies over de aanschaf van een houten speelgoedgarage. Het advies in de winkel hielp ons echt bij het maken van een keuze.

Super goed en snel

Mijn bestelling is super snel en correct geleverd en dat in deze drukte rond de kerstdagen

Prettig,vakkundig en snel

Ik werd op een prettige, manier geholpen.De werknemer nam alle tijd voor uitleg ondanks de drukte.

Snelle afhandeling,en tevreden met aankoop

Eindelijk gewoon betalen,zonder eerst account aan te maken. Lekker vlot,en via mail goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering en betrouwbaar

Groot assortiment en een snelle levering. Dik tevreden.

1 woord: prima

Advies: bestellingen dichter bij de kassa opslaan

Meerdere fouten

Helaas geen goede ervaring. Een product dat volgens de website op korte termijn weer op voorraad zou zijn heb ik besteld, maar bleek later toch niet leverbaar. Daarbij een ander product besteld, verkeerde ontvangen, maar daar bleek een verkeerde foto op de website te staan. Keurige klantenservice, maar ondanks dat ik ruim op tijd besteld had, hierdoor niet alle cadeaus voor 5 december binnen.

snel en accuraat

de bestelling was zoals verwacht en werd de volgende dag bezorgd. snel en accuraat dus

Snelle en goede levering

Alles zat netjes verpakt in de doos, ook was de bestelling zoals beloofd de volgende dag geleverd!

Superwinkel

Unieke winkel in de regio. Voor jong en oud, iedereen. Ze verkopen ook online, dus lockdown is geen excuus!!

Fijne service! Ga zo door

Supersnelle levering

Geweldig. Zeer snelle en prima service. Het pakje was ook goed ingepakt.

Alles prima verlopen

Vlugge levering, alles prima verlopen

Wat een fijne leuke webwinkel!

Leuke producten, snelle verzending en goede service!

Klant vriendelijk

Echt een aan rader om daar kerstkado s en verjaardags kado s te kopen

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen