Snel geleverd.

Heerlijk om te zien hoe mijn kleindochter geniet van de klanken speelset!

Zeer snelle levering. Ook een telefonische vraag werd vlot beantwoord

super

heel snel geleverd alles prima

Gewoon goed!

Duidelijke omschrijving. Snelle levering. Prima service

Fijne benadering, meedenkend met de klant

Ik had een vraag over een bepaalde knuffelhond en dat werrd meteen uitgezocht en in orde gebracht.

Goede kwaliteit, snelle bezorging mooie speelgoed

Snel

Goede website, snelle levering

Fantastic

Absolutely great and large assortment of toys, and extremely fast delivery! (Ordered at 21h45, got the package the next day at noon)

Heel goed. Snel geregeld en bezorgd

Alles verliep prima. Het pakket werd nog een dag eerder dan aangekondigd. Keurige, overzichtelijke informatie ontvangen

Heel tevreden

Goede prijs, snelle verzending, goed verpakt.

Heel plezierig en oplossingsgericht!

Dit is de tweede keer dat ik bij Planet Happy heb besteld. Beide keren ben ik erg voorkomend geholpen. Met name de eerste keer, afgelopen zomer, was er een probleem met de verzending. Mevrouw met de naam Roos, heeft het geweldig opgelost en bleef ook steeds in contact. Ook nu, er was een product niet voorradig, werd er meegedacht en een oplossing gevonden. Ik kan hier heel positief over zijn! Hiske.

Breed assortiment. Snelle levering. Prima!

Dit is zo’n leuke winkel. Mijn kleindochter ontvangt zelfs met haar verjaardag een cadeautje!

Heerlijke winkel met goede persoonlijke service!

Prima adres voor mooi speelgoed en fijne adviezen!

Goede prijs en leuke producten

Leuke producten voor een goede prijs. Ook snel geleverd.

Zeer goede ervaring met planethappy

Het artikel was goed verpakt en een hele snelle levering.

Prima, snel en volgens afspraak geleverd

Kwaliteitsspeelgoed, snel en volgens afspraak geleverd

Mooie spullen. Snelle levering. Alles op voorraad.

Keurig verpakt. Super snel in huis: de volgende dag al (ook al was t Sinterklaas tijd). Was zelfs op maandag bezorgd!

Heel erg mooi speelgoed, duurzaam en goede service

Zeer mooi duurzaam speelgoed. En ook een fijne en goede service. Er was 1 product niet geleverd bij ons, werd keurig en direct opnieuw opgestuurd.

Werd geweldig geholpen toen ik belde met een probleem met mijn bestelling.

Prima geholpen. Bestelling was de volgende dag in huis. Erg behulpzaam en vriendelijk mevrouw aan de telefoon toen de bestelling niet lukte door iets wat ik verkeerd ingevuld had.

Ik vroeg in de opmerkingen of de kadootjes ingepakt konden worden of dat er pakpapier bijgeleverd kon worden. Kadootjes waren niet ingepakt en geen pakpapier. Ook geen reactie op mijn vraag. Dit vond ik minder prettig.

Super tevreden!

Zelfs in deze drukke tijd alles op tijd bezorgd en keurig afgewerkt.

Kado is uitmuntend

Kado is goed bevallen.