Excellent and fast service

Very happy to receive 3 separate orders all in good standing and all within 1-2 days of placement. I’m definitely going to recommend!

Suuuper snel!

's avonds om 22u besteld, de volgende dag om 13u in huis!

Snel geleverd en goed geholpen

Product was binnen 24 u geleverd en ik werd goed geholpen aan de telefoon. Aanrader.

Duurde even, maar toen kwam er toch wat!

Ik had little bear besteld voor mijn dochter met luduvudduh. Door omstandigheden bij de maker kon het beertje pas na drie maanden geleverd worden. In de tussentijd kreeg ik steeds updates van Planet Happy. Ze bleven de datum aanpassen, met steeds de vraag of ik nog steeds wilde wachten. Uiteindelijk kwam little bear...dochter blij...ik blij.

goede service

ik kon niet kiezen op de site tussen 2 gitaartjes. beide besteld en in de winkel gekozen en betaald.

Snel en mooi spul

Mailen alls iets niet op voorraad is.

Habe von Deutschland aus bestellt. Zahlung per Paypal problemlos und Lieferung war 1 Tag später schon da. Besser gehts nicht!

Vlug binnen en goed aangekomen. En goede prijzen.

Prachtige winkel!

Op de site staan bijna geen omschrijvingen van de gezelschapsspellen. Daarom moest ik iedere keer naar bol.com om te zien wat voor spel het was en dan weer terug.

Heel snelle bezorging, goed materiaal.

Heel tevreden met aankoop. Snelle service.

Snel besteld, goede prijs

Fijn dat ik de bestelling in een winkel in de buurt kon afhalen, zo geen verzendkosten maar wel de zekerheid dat wat je zoekt er ook is.

snelle service

prima!

Hele fijne winkel met een mooi aanbod

Speelgoed winkel met een breed aanbod aan mooi en duurzaam speelgoed. Slaag altijd.

Snel en nette service

Nvt

Prachtige speelgoedwinkel

Leuke speelgoedzaak waar je goed advies krijgt, ik kom er graag. Maak steeds reclame voor jullie!

Super attent, meedenken en snel

Ik zocht n muzieknuffel, waarvan onduidelijk was welk melodietje in het ingebouwde speeldoosje zat. Mevr van de winkel zocht de goede combi uit en belde mij daarover terug. De volgende dag lag de muziekhaas bij mij thuis. Super.

snel, correct, vriendelijk, klantgericht!

TOP!

Veel keuze, goede prijzen, snelle levering (sneller dan aangegeven).

Handig winkelen, alles mooi gesorteerd per soort.

Hele fijne en snelle service&top kwaliteit van onze bestelling

Hele fijne en snelle service&top kwaliteit van onze bestelling. Dank jullie wel!

Wat een snelle super service!

Verkeerde bestelling geplaatst, met gratis retourservice meteen de goede bestelling gehad. Reageren supersnel op mail en heel begripvol en meelevend!

Jammer dat ze cadeaus niet inpakken je kunt toch nagaan dat een kindercadeau in gepakt moet worden

Snel en correct

Good range of products and user friendly website

I found this shop through kleertjes.nl and ordered here because they had more products. Delivery was fast. Great experience! Thank you.

Goede website. Snelle bezorging.

Top speelgoedwinkel

Super speelgoedwinkel met groot assortiment, klantvriendelijke en meedenkende mensen. Goede kwaliteit speelgoed.

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen