Deze winkel komt zijn afspraken na

Ik had onderdelen besteld voor de wishbone fiets, Er was iets fout gegaan waardoor ik de verkeerde onderdelen binnen had gekregen. Met 1 belletje naar de klantenservice, werd deze fout keurig herstelt en de verkeerde onderdelen mocht ik houden als reserve.

Enigzins ontevreden

Na verkregen telefonische info filiaal Driebergen 1 Wishbone recycled loopfiets besteld 3 in 1. Er was er nog maar 1 op voorraad dus snel beslissen was het advies. Uiteindelijk kleine 3 weken moeten wachten op levering. Inmiddels product ontvangen en op tijd voor de verjaardag van kleinkind met dank aan ene Roos. Toch geen leuke ervaring als er geadverteerd wordt met de leus, vandaag besteld morgen geleverd.

Snel in huis en netjes verpakt.

Nu meerdere keren besteld en speelgoed in de winkel in Driebergen gekocht. Alle keren positief. Ook de goodiebag die de kinderen voor hun verjaardag hebben gekregen waren erg leuk en op niveau van het kind (zelfs voor ons zoontje met ontwikkelingsachterstand).

Ik had een concreet vraagje over een bepaald product en had na 1 werkdag al antwoord, waarbij er speciaal in het magazijn was gekeken om mij tot hulp te zijn. Na bestelling ook de volgende werkdag reeds in huis. Topservice!

Matig

Op de website stond dat alles op voorraad was. Nadat ik besteld had kreeg ik via de mail dat er een wachttijd was maar niet hoelang. Na een week heb ik gemaild en kreeg ik als antwoord dat het wel op de website stond mm niet waar, maar laat ik geen ja en nee spelletje spelen. Heel toevallig kreeg ik een dag na deze mail dat alles verzonden was. Ik vond het een beetje gek. Uiteindelijk wel blij met het product, maar ze zijn niet geheel eerlijk.

Een super snelle en goede aflevering.

Het product werd goed en snel geleverd!

Veel mooi en goed speelgoed

Veel mooi en goed speelgoed en de volgende werkdag direct bezorgd. Super service!

Alles ok

Op voorraad, eerlijke prijs en correct geleverd.

Pakketje snel in huis

Veel keus in de leuke Jelly Cat knuffels. En voor 22.00 uur besteld de volgende dag al in huis! Het zou nog leuker zijn om de aankopen ook in cadeaupapier te verzenden.

super

goede aflevering,fiets is heel stevig,ziet er leuk uit.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Verder geen opmerkingen, enige reden voor mijn stukje is om een bijdrage te leveren aan het beeld van de site van PlanetHappy als betrouwbaar en aanbevelenswaardig

Verrassend

Ik was blij verrast door de snelle levering van mijn bestelling. Het assortiment en de kwaliteit van het bestelde speelgoed zijn erg goed. Ik kan deze leverancier van harte aanbevelen.

Fantastische winkel met dito webshop

Geweldig assortiment, goede service. Zowel online als offline. Ga zeker ook eens langs in Driebergen, zo'n speelgoedwinkel heb je nog nooit gezien.

Goed aanbod, snelle levering

Al verschillende keren een knuffel als kraamcadeau besteld bij PlanetHappy.nl. Makkelijke, eenvoudige site en snelle levering.

Erg tevreden

Snel geleverd en prima service!

Mooi kwaliteitsspeelgoed

Mijn bestelling werd vlot en keurig verpakt geleverd. Het speelgoed is mooi en ik ben er blij mee!

Uitstekend!

Ze denken graag met je mee. Ik wilde iets hebben maar hadden het niet in de winkel. Kon ik het in het magazijn ophalen en werd zelfs daar ingepakt (was een kado) Dus een hele prettige winkel Heel klantvriendelijk

Was goed

Makkelijk opgezocht en besteld en snel geleverd een ding weet ik niet of ik garantie heb op de step dat staat nergens .

Snelle levering/goed product

Voor een van onze kleindochters een balance board besteld. De ene dag besteld de volgende dag al in huis.

Handige site, en een super snelle levering nog nooit beleeft ,laat in de avond besteld en voor 12 u de volgende dag in huis . Ik ben helemaal tevreden !

snelle levering en goedkoop

het produkt was goedkoper dan bij andere online webshops daarom besteld en het was er de volgende dag .Dus een aanrader voor de volgende keer

Snelle levering, ruim assortiment

Bestelling vlot verlopen, keurig afgeleverd. Tip: iets meer informatie over de producten zou fijn zijn. Ik moet vaak op een andere site kijken voor aanvullende informatie zoals materiaal en leeftijdsindicatie en precieze omschrijving.

Snelle en zorgvuldige levering

Vrijdag puzzels besteld en zaterdag binnen. Hele mooie puzzels, goede kwaliteit.

Artikel besteld, kon het binnen 24 uur in winkel ophalen. Prima.

zie boven.

Hoofdstraat 101