Goed om te lezen dat je pakketje snel bij jou was! Hopelijk heb je veel plezier gehad van je aankoop.
Zondagmiddag besteld, zou dinsdag komen, was er maandagmiddag al!
Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat je eerder dan verwacht je product hebt ontvangen!
Er was een verkeerd artikel bezorgd, dit is snel goed gemaakt met een leuke kaart en het verkeerde artikel mocht ik houden.
Bedankt dat je ons hebt beoordeeld met een 10! Gelukkig hebben we het zo kunnen oplossen, we vinden het fijn dat je dit goed ervaren hebt.
Niks te klagen! Fijn product en goede, snelle service!
Bedankt voor je beoordeling, dit lezen wij graag! We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop.
mooie producten besteld, snelle levering maar ik had ook houten ijsjes besteld, er staan er drie op de foto maar er kwam er maar 1 binnen. je kunt nergens terugvinden dat het om 1 stuk gaat. Planet Happy heeft het super netjes opgelost door 2 ijsjes extra op te sturen, en de gegevens op de website aan te passen. Dat is nog een service. Ik kom zeker terug in de toekomst. Mijn zoontje is helemaal dol op de Haba verrekijker en zaklamp.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen over de bestelling die je bij ons hebt geplaatst. Onze excuses over de onduidelijkheid op onze website, het stond er inderdaad niet goed op. We zullen hierover persoonlijk contact met je opnemen.
Originele beoordeling
mooie producten besteld, snelle levering maar ik had ook houten ijsjes besteld, er staan er drie op de foto maar er kwam er maar 1 binnen. je kunt nergens terugvinden dat het om 1 stuk gaat, dat is wel jammer.
Prettig en adequaat.
Supersnel
Medewerkers stonden mij goed te woord. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd.
Wat goed om te horen en fijn dat je bestelling snel bij jou was!
Hele snelle levering en het product was naar wens!
Leuk om te lezen dat het product helemaal naar wens was! Hopelijk zien je we nog een keer terug.
Ik had een vraag, die heel snel beantwoord werd. Vervolgens heb ik mijn bestelling geplaatst, die de volgende dag al binnenkwam! Zeer tevreden!
Mooie collectie, uitgebreid, en uitstekende service
Kijk zo horen wij het graag! Bedankt voor je beoordeling Christina :)
Voor kinderen een kadootje kopen is altijd een makkie bij happy planet!
Wat fijn dat je leuke kadootjes bij ons hebt kunnen kopen!
Ik had een specifieke puzzel besteld waarvan er nog 1 op voorraad was in Driebergen. Op mijn route wilde ik "even" de puzzel ophalen, maar het bleek dat die alleen in het magazijn was. Het kostte me ruim een half uur extra om de puzzel te ontvangen. Ik had meer verwacht van de service van een speelgoed-webshop. De mensen waren vriendelijk en hulpvaardig, maar het systeem is me tegengevallen. Uiteindelijk werd ik gebeld met excuses en uitleg. Dat was sympathiek.
Originele beoordeling
Probleem levering werd vlot en goed opgelost.
Had gebeld of er een mogelijkheid was om het eerder te leveren als het op voorraad was. Ik werd telefonisch super vriendelijk en snel geholpen, en kreeg het vervolgens binnen 2 werkdagen geleverd! Kortom helemaal top!
Wat een leuke beoordeling Jeroen! Hopelijk zien we je nog eens terug.
pakket was onvindbaar geworden bij PostNL Planet Happy heeft er vanalles aan gedaan om zo snel mogelijk alles opnieuw te sturen, en mij zelfs persoonlijk ervoor gebeld heel netjes
Originele beoordeling
het pakket nog niet ontvangen, onduidelijk waarom nog geen levering plaats gevonden heeft
Wilde duurzaam speelgoed kopen. Ben gegaan voor green toys. Er bleek een artikel uitverkocht, waardoor er een alternatief gezocht moest worden. Ben op een meer dan uitstekende manier geholpen. Zelfs in het weekend. gewoonweg fantastisch. Beveel een ieder Planet Happy aan
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Fijn dat je goed bent geholpen en een aankoop hebt kunnen doen. Hopelijk zien we je nog eens terug.
Alleen maar positieve ervaring!
Zo horen we het graag, bedankt Annick!
makkelijk zoeken
Het gemak van de site en zeker de snelle levering vind ik buitengewoon goed.
er klopte iets niet helemaal met het artikel dat ik had gekocht. binnen twee dagen was het verkeerde artikel terug en het nieuwe bij mij in huis. het sterretje minder, komt doordat het artikel op de site niet goed was omschreven en gefotografeerd. daardoor bestelde ik de verkeerde..
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen over je bestelling Marjan. Vervelend dat het in eerste instantie niet helemaal goed was gegaan met je bestelling. Het klopt dat dit niet goed stond op onze site. Maar fijn dat we dit samen hebben kunnen oplossen en je alsnog het goede artikel hebt kunnen ontvangen.
Netjes verpakt en snel geleverd! Aanrader.
Als eigenaresse van een kinderdagverblijf was ik opzoek naar speelgoed dat de intensiviteit van spelen aan kan. En daarnaast geschikt maar ook uitdagend is voor onze leeftijd (0-4!). Ik ben zeer vriendelijke geholpen en er werd een "KDV Lijst" aan mijn account gekoppeld waaruit ik het beste kon kiezen. Eenmaal besteld werd bijna alles direct geleverd en 'n enkel product na geleverd met duidelijke communicatie. Top!
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent Daphne! We hopen dat de kindjes veel speelplezier hebben met het speelgoed.
Netjes verpakt en alle verpakking recyclebaar
Bedankt voor je beoordeling Frans! Fijn dat je dit opviel bij ons, dit vinden wij belangrijk.
Goede kwaliteit geleverd, perfecte klantenservice!