Prachtige fysieke winkel (Driebergen) en vlotte online service

Heel mooi assortiment. De winkel is prachtig. Ook de webshop winkelt prettig. Soms lastig om iets te vinden (maar ja zoveel keuze!)

Alles naar verwachting.

Besteld en op de hoogte gehouden track en tracé. Alles dus okay

Goede- en snelle levering.

Prachtig speelgoed. Groot assortiment.

Prima klantenservice

Moest even wachten op de levering, maar de klantenservice is zeer goed. Product uiteindelijk gekregen, uitstekend

Tevreden

Ruime keuze, snelle levering

Snelle en betrouwbare levering tegen een goede prijs!

Het was gewoon goed!

Artikel uiteindelijk toch nog snel geleverd

Na telefonisch contact met de vraag of het artikel alsnog verzonden kon worden, kreeg ik snel een mail met de verzendkosten. Daarna niets meer gehoord.................. Maar eens gebeld en de medewerker had mijn verzoek niet juist afgehandeld. Daarna kreeg ik snel het gevraagde artikel bezorgd.

Het bestelde was op voorraad

Het door mij bestelde artikel werd meteen verstuurd en ik had het een dag later in huis

Goed!

Betrouwbaar, ze doen wat ze zeggen.

Snelle levering en goede service

De gekozen knuffels waren binnen 2 dagen binnen. Ook retour was netjes geregeld. Top service! De jellycat knuffels zijn daarnaast was super kwaliteit en heerlijk zacht.

Prima levering en supersnel!

Snelle levering!!

mooi aanbod van speelgoed

Enkele puzzels voor mijn dochter besteld en de volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit van speelgoed.

Correcte , snelle levering

Telefonisch goed bereikbaar . Snelle en correcte levering van meerdere producten in eenmaal . Goed ingepakt en al het speelgoed - een hele kraammand- was in zeer goede staat .

Snelle service.

Hoewel het pakketje was aangeduid als brievenbuspost, paste het niet in de brievenbus. Bij aflevering was niemand thuis - dat was ook niet nodig - zodat het bij de buren is afgegeven.

Mooie producten, prima service

Een webwinkel met een mooie keus aan speelgoed en voor een schappelijke prijs. Ik had het bestelde product al een dag later in huis. Top!

Prima service!

Loopfiets voor mijn dochter haar verjaardag besteld. Kreeg kleine 2 weken vooraf bericht dat de loopfiets wat vertraging had en of ik hierop kon wachten. Bleek dat de fiets een paar dagen toch al binnen te zijn. Dus toch netjes dat het gevraagd wordt of het een probleem is.

Snelle verzending en goede service!

Op zoek naar de Tribike Roze, hier gevonden. Goede service en snelle verzending.

Goed product! Snelle levering!

Goed product! Snelle levering!

Pakket compleet en netjes verzonden naar Spanje. Helaas werkte in Spanje de tracking code niet, maar gelukkig waren we thuis. Ben blij met de service van Planet Happy!

Vriendelijk en meedenkende.

Ik heb een kado voor mijn kleinzoon besteld. Dat zou te laat binnen komen. Er is voor een goede oplossing gezorgd.!

Mooie artikelen, keurige levering, alleen mocht er iets meer informatie over het betreffende artikel op de site staan.

Goede communicatie, snelle verzorgde bezorging.

Super goed

Geweldig boven verwachting niet van echt te onderscheiden

snelle levering, over alles krijg je netjes mail! Top!

Kwaliteit van het speelgoed zeer goed. Snelle levering. Top!

Hoofdstraat 101

3971KE Driebergen